Derfor skal du vælge professionel rengøring

0

Der skrives meget om happy helper, hilfr og andre lignende tjenester for tiden. Tjenester der gør det muligt for os almindelige danskere med god samvittighed at booke rengøring til vores hjem, og ikke skulle spekulere på, om der er tale om sort arbejde. Der er nemt, enkelt og relativt billigt, men her stopper fordelene i mange tilfælde også.

Happy Helper er en smart tjeneste på mange måder, og den tapper godt ind i iværksætterånden og digitale løsninger, der vinder mere og mere indpas i den danske befolkning. Problemet er bare, at slutresultatet ofte ikke er så godt som man måske havde forventet. Happy Helper lever især højt på at være billigt, og typisk giver man omkring 140 kroner i timen, hvor man så endda kan bruge sit håndværkerfradrag (dertil kommer så et gebyr til Happy Helper, Hilfr, eller hvad man nu bruger).

Hvad er ulemperne?

Det lyder jo om udgangspunkt alt sammen fint, problemet er bare at dem der udfører arbejdet, ofte er studerende og lignende, og selvom mange af dem naturligvis er grundige og omhyggelige i deres arbejde, så er de ikke professionelle og deres erfaring er i langt de fleste tilfælde meget begrænset.

Det betyder for det første er rengørringen i mange tilfælde ikke er så god som den kunne være, i forhold til at det er betalt arbejde (der findes naturligvis mange tilfælde, hvor det er yderst kompetente folk der byder sig til). For det andet betyder det også, at de ikke nødvendigvis er klar over, hvordan man gør alting rent. Der kan man tilfælde, hvor man har materialer, der ikke tåler nogle specielle midler og lignende. Der er trods alt en grund til at de fleste virksomheder vælger en professionel erhvervsrengøring, og ikke tager den billigere løsning.

Et andet issue er, at man selv skal stille rengøringsmidler til rådighed, hvilket alt andet lige er en udgift, der skal regnes med ind i prisen. At professionelt rengøringspersonale er mere effektive, og i mange tilfælde kan klare det samme stykke arbejde på et kortere stykke tid, er en anden grund til at det ikke altid er det billigste, der rent faktisk er det billigtse.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.