Minilån er gratis lån

0

Med et minilån kan du få et gratis lån. Et gratis lån er et lån helt uden renter og gebyrer, og altså helt gratis for kunden. Det er faktisk de færreste, der ved, at man kan låne penge helt gratis. Har man brug for et lån, er det alle tiders mulighed at låne pengene helt gratis. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Dog er det enkelte krav, der skal overholdes, for at få et gratis minilån.

Hvor meget kan jeg låne med et gratis minilån?

Der er nogle få lånefirmaer, der tilbyder gratis lån. Du kan låne fra 500 kr. og op til 15000 kr. med et gratis minilån. Derfor er et gratis lån kun interessant for dig, hvis du har brug for et mindre lån. Et gratis lån kan være en kærkommen hjælp, hvis man akut har brug for et mindre lån, da det jo ikke koster noget, at låne penge til det, du end har brug for.

Et mindre lån i banken kan godt blive en dyr affære, da der her er oprettelsesgebyrer og selvfølgelig renter, der skal betales på lånet. Har du kun brug for et mindre lån, er det bestemt værd at undersøge, om du kan få et gratis lån, i stedet for at optage et dyrt lån.

En anden ting, der er vigtig at nævne i forbindelse med gratis lån er, at et gratis minilån skal betales tilbage i løbet af 30 dage. Det vil altså sige, at et gratis lån kun er brugbart for dig, hvis du har mulighed for at betale lånet tilbage i løbet af kort tid, indenfor en måned. Det betyder, at et gratis lån ikke er en brugbar løsning for alle. Men idet der ved gratis lån er tale om mindre lån, vil det for mange være muligt at betale lånet hurtigt tilbage.

Har man kun brug for at låne 1000 kr., er der god chance for, at man kan betale dette tilbage i løbet af 30 dage. Det kan være lidt sværere, hvis man har lånt 10000 kr. I dette tilfælde kan det være, at man venter en bonus fra sit arbejde, eller man ved at man får penge tilbage i Skat, og på den måde er i stand til at betale sit gratis lån tilbage indenfor 30 dage. Det er i hvert fald værd at undersøge, om man har muligheden for det.

Et gratis minilån tilbydes som en løbende kassekredit. Så kan man ikke betale sit gratis lån tilbage indenfor 30 dage, så kan man godt vælge at fortsætte sit lån. Så er det blot ikke længere gratis. Man kan kun få sit lån rentefrit i 30 dage. Derfor er det meget vigtigt, at man er sikker på, at man kan betale lånet hurtigt tilbage, hvis man ønsker et helt gratis lån.

Krav for gratis minilån

Som nævnt er der nogle krav, du skal opfylde for at få et gratis minilån. Det er dog ikke særlig høje krav, og det burde være muligt for det fleste at få et gratis minilån. Kravene for et gratis lån er følgende:

For at få et gratis minilån skal du være fyldt 19 år.

Gratis lån tilbydes af nogle få lånefirmaer, og det er her et krav, at du er førstegangskunde hos det pågældende lånefirma. Lånefirmaerne bruger de gratis minilån, til at tiltrække nye kunder, derfor er det et krav at du er ny kunde, hvis du  ønsker et gratis lån. Har du allerede fået et gratis lån hos et lånefirma, kan du godt få et nyt gratis lån hos et andet lånefirma. Det er altså kun et krav, at du er ny kunde hos det lånefirma, du søger om et gratis lån hos.

Som nævnt er det endvidere et krav, at et gratis minilån skal betales tilbage indenfor 30 dage, for at være gratis. Gratis lån er således kun interessant for dig, hvis du blot har brug for et mindre lån i en kort periode.

Endelig er det et krav, at du ikke må stå registreret i RKI, hvis du ønsker et gratis lån. Dette krav er gældende for alle banker og lånefirmaer. Er du havnet i RKI, kan du ikke få lov at låne penge nogen steder.

Har du brug for hjælp til, hvordan du kommer ud af RKI, kan du læse mere her.

Her kan du læse mere om generelle krav til online lån.

Leave A Reply

Your email address will not be published.