Billigt sexlegetøj er ikke skadeligt for dig

Mange taler om billigt sexlegetøj

Sexlegetøj som er billigt er ikke skadeligt for dig

Der er skrevet ekstremt mange artikler om billigt sexlegetøj på nettet. Og rigtigt mange af disse artikler tager fat i, at isært billigt sexlegetøj skulle være skadeligt for dig. I flæng nævnes ftalater som den store synder. Når man nærlæser artiklerne, viser det sig, at rigtig mange skribenter IKKE har den fornødne viden til at skrive sagligt og korrekt om emnet. Det er selvfølgelig noget af en påstand, men ikke desto mindre er det sandt. Det kræver den del viden omkring plastarter at udtale sig om, hvorvidt der er ftalater i de forskellige typer af plastarter. Det og meget andet kan du læse mere i denne artikel.

Ftalater er noget fanden har skabt

Ftalater er noget fanden har skabt. Det er stort set det, man kan læse ud af de forskellige artikler omkring billigt erotisk legetøj. Der er bare det lille aber dabei, at erotisk legetøj som indeholder ftalater er begrænset til en stadigt meget lille del af plastarterne. Faktisk er det så begrænset, at det udelukkende drejer sig om plasttypen PVC (Poly Vinyl Klorid). PVC er i sig selv en ret umedgørlig plastart. I sig selv er den stiv og hård og ikke til at have med at gøre uden man tilsætter en blødgører (ftalat). Da man for cirka 10 år siden kunne konstatere de første eksempler på skadelige hormonelle forandringer i menneskekroppe, fik man relativ hurtigt lokaliseret problemet til den gamle type af ftalater. I dag er det sådan, at ethvert produkt, hvori hovedbestanddelen er PVC anvender man ftalat af typen DMEP som er godkendt under EU’s CE-mærkning. Og derfor har du en garanti for, at såfremt dit erotiske legetøj er fremstillet i PVC, er solgt indenfor EU, er der INGEN skadelige ftalater i dit legetøj. Helt enkelt.

De 2 forskellige mærkningsordninger i EU

Enhver producent som ønsker at sælge et produkt i EU er underlagt 2 forskellige ordninger. Den ene er loven om produktansvar. Den kaldes for CE-ordningen. Det betyder i al sin enkelthed, at enhver producent – uanset oprindelsesland – indestår for, at såfremt man anvender produktet som menneske, er der ingen som helst fare for, at helbredet er i fare. Det betyder, at du som forbruger kan være helt sikker på, at de pågældende produkt er sikkert at anvende. Og skulle det vise sig, at produktet alligevel medfører utilsigtede skader hos dig, er producenten erstatningsansvarlig for dig. Så hvis man skal sige noget fornuftigt omkring dette, og som du bør tage højde for, er følgende: Sikr dig ALTID, at det legetøj du køber er mærket efter CE-ordningen. Så skal du ikke bekymre dig om mere. Helt enkelt.

RohS-Forordningen er en forordning som hører under EU, og den dikterer, at ethvert stykke erotisk legetøj som – elektrisk – sælges i EU skal opfylde nogle formelle krav til sikkerheden omkring anvendelsen af legetøjet. Det vil altså sige, at såfremt et stykke erotisk legetøj som du har købt, og som bærer RohS-mærket er helt sikkert at bruge. Var det ikke det, ville det slet ikke være på markedet i Danmark herunder EU. Den er ikke så meget længere.

Generelt om biligt sexlegetøj

I meget lang tid har branchen for erotisk legetøj været præget af dyre priser fra meget store aktører på markedet for sexlegetøj i Danmark. Det har været sådan, at de store og kendte brands som LELO, WE-VIBE, mfl., har været påduttet forbrugerne, at det skulle være det bedste. Det er derfor, at vi har indset, at mindre kendte brands kan det eksakt samme om de meget kendte og meget, meget dyre brands kan. Derfor har vi valgt i vores sexshop, at hjemtage langt billigere og mindre kendte brand som kan det samme; nemlig at stimulere dig på en fantastisk facon og præcis på samme måde som de kendte brands kan. Man kan sammenfatte det i en meget enkelt engelsk sætning: Less is more! Og det er vores dybeste overbevisning, at det er sådan det forholder sig. Tag ikke blot vores ord for gode varer… Test selv vores produkter ud, og det kan gøre ved at besøge makelove.dk. Meget nemt og enkelt og desuden har du altid 30 dages fuld returret såfremt du tilbagesender din købte vare i ubrudt emballage.

Generelt om vores sexshop

Hele idéen om vores sexshop grunder i ønsket om at sælge billigt sexlegetøj til alle. Det skal ikke være sådan, at hvis man er studerende eller pensionist eller på anden vis har en begrænset økonomi, at man således er afskåret fra at kunne handle sexlegetøj billigt. Derfor skanner vi hele tiden markedet for billigt sexlegetøj og sikrer, at vi altid har det billigste af det billigste til overkommelige priser for alle. Fx, ved vi, at vi har vi nogle af Danmarks allerbilligste Fleshlight produkter og vores priser starter fra KUN DKK 279,00. pr. enhed. Det er – sagt i al ydmyghed – noget af det billigste som vi overhovedet kender til. Det stopper ikke her, for hvis du besøger vores online sexshop på nettet, vil du opdage, at vi har flere hundrede af lækre produkter som kan det samme som de kendte mærkevarer, bare til en tredjedel af prisen. Det er værd at tage med i betragtning, når du skal kigge dig om efter sexlegetøj.

Besøg Makelove.dk hvis du er interesseret i sexlegetøj.