Skal du have en ny stok? Og hvad for en stok skal det være?

0

Er det blevet på høje tid til at få udskiftet din gamle stok med en ny? Til at være den støtte som du har brug for. Derfor er det også vigtigt at du finder en stok, der er holdbar og derfor holde mange år frem. Så du bør ikke gå ned på kvaliteten uanset hvilken type stok du er på udkig efter, da billige stokke har det ligesom alt man køber billigt – det holder som regel aldrig ligeså længe, og du ønsker heller ikke at skulle ud og købe ny stok kort tid efter.

Men der er et stort udvalg af forskellige stokke typer, derfor ender man nok med at spørge sig selv om: ”hvilken stok skal jeg købe?”. Ja, det er efterhånden blevet et stort postyr at skulle ud og købe en ny stok, for man er muligvis ikke helt klar over hvilken type stokke, der passer til én bedst. Derfor holder man som regel også til den samme type af stok som man altid har haft.

Herunder vil du kunne læse om forskellige stokke typer, og hvorfor deres fordele, men hvis du er på udkig efter en ny stok, kan du eksempelvis gå herind og finde din helt nye stok.

 

Den klassiske stok i træ

Den klassiske stok i træ har et elegant og flot udseende, hvor man har rig mulighed for at personificere stokkens udseende, fordi man udvælge forskellige kombinationer af skaft, håndtag og træsorter. Dertil er træet et hårdt og robust materiale, så man kan have glæde af sin stok mange år frem. Derfor har træet alle dage været et populær valg, især også fordi den har et naturligt udseende.

Når man skal vælge sin stok i træ, er det vigtigt at undersøge træsorten man ønsker at få sin stok i, da de forskellige træsorter har hver deres ulemper samt fordele.

 

Sammenklaplig stok – den foldbare stok

Den foldbare stok er et meget gens valg, da denne stok type som regel lavet af kulfibre eller letmetal for at gøre stokkene ikke vejer mere end højst nødvendigt. Derfor er den let at gå med, når man skal ud og spadsere.

Dertil er en sammenklaplig stok let at opbevare, da man stort set kan folde den ned til ingenting. Derfor er det også let at have sådan én stok med på tur, fordi den giver én mindst muligt besvær. Hvis du er på udkig efter en sammenklaplig stok, kan du eksempelvis besøge denne forhandler, hvor du vil kunne finde sammenklaplig stok.

 

Ergonomiske stokke

Den ergonomiske stok er til personer med udfordringerne som svage håndled og manglende fingerkræfter, som kan stamme fra slidgigt eller seneskedebetændelse. Det anatomiske stokkehåndtag ved en ergonomisk stok sørger for, at en bestemt del af vægten fra din krop bliver fordelt over hele håndfladen i den ene side venstre eller højre side – afhængig af ens præferencer.

 

Designer stokke og andre stokke med særligt tilbehør

Dertil er det også værd at nævne, man har mulighed for at finde særlige designer stokke, hvis man har lyst til at ens stok skal have et særligt udtryk og præg af ens fremtræden. Men det er også muligt at få stokke med særligt tilbehør, eksempelvis en paraplystok, som er en paraply og stok i et og samme produkt, så man ikke behøver at slæbe rundt på for meget og kan være en fordel på en regnfuld dag.

Derfor er mulighederne inden for hvad en stok skal være også helt op til én selv, da det næsten kun er ens egen fantasi, der sætter grænserne for hvordan stokken skal være. Så det er bare med at komme igangsætte søgen efter stokkene, der passer til ens behov.

Leave A Reply

Your email address will not be published.