Moderigtige børnesko i børnehøjde

0

Det kan være ganske afskrækkende at gå på jagt efter børnesko nu om dage. Mængden af forskellige sko og stilarter bliver ved med at hobe op. Fra sko til skolen, leg, fødselsdage, fest, solvejrsdage, regnvejrsdage osv osv. Ja man kunne nok blive ved og ved med at liste begivenheder og temaer, hvor man kan købe de perfekte par sko til legligheden.

Pengepungen kan hurtig blive tom.

Derfor for at spare på økonomien anbefaler jeg altid, at man organiserer sin købsadfærd i en online købsstrategi. Målet er at undgå impulskøb og overkøb – og vi vil bestemt ikke overforbruge af vores dyrt tjente formue. Som god tommelfingerregel anbefaler jeg faktisk altid at børn ikke får mere end 5 par sko. I alt!

Ved at holde det simpelt bliver morgendebatten så meget lettere at håndtere. Garderoben bliver desuden desto lettere at organisere. Det er et win-win scenarie 🙂

Børnesko i børnehøjde

(Set på billedet: Petit by Sofie Schnoor, Pom Pom og Toms

Mine top 5 sko for 2018 til børn: Børnesko i børnehøjde

1. Farvede converse sko: Jeg elsker stilarten af converse. De er klassiske og de fungerer til såvel drenge som piger. Da de er klassiske øges chancen for at de kan videregives ned til søskende betragteligt.  Derudover er der mange mærker og producenter, som producerer dem øko-venlige nu om dage og i prangene flotte farver. Helt perfekt.! Favoritterne her er Converse og Toms.

2. Vandtætte støvler: Helt basale neutrale støvler fungerer rigtig godt i flere sæsoner. Fra kolde dage til almindelige dage, hvor regnen blot plasker ned. Det er et par sko der giver dit barn muligheden for at hoppe rundt udenfor vandpytter og våde græs-arealer.. Et par vandtætte støvler er et absolut must. Mine favoritter er Aigle ,Ilse Jakobsen og Bundgaard.

3. Almindelige flade sko: Flade børnesko er fantastiske, da de fungerer til næsten alt. De er perfekte til skolen, handleture og de er blot lidt smartere end almindelige legesko. Du ved de sko du ikke har noget imod at børnene smutter i sandkassen og mudderpølen med´:) Man kan desuden få flade sko i fantastiske farvekombinationer nu om dage med farver til både drenge og piger. Favoritterne er igen Converse.

4. Toms: Den velkendte Toms sko er helt klart den bedste udendørssko på markedet til børn pt. De er lette at tage på og af – og mine børn elsker at have denne måske lille men betydelige selvstændighed. Farvekombinationerne og mønstre-valget er desuden helt suveræn. Derudover er det naturligvis værd at nævne, at Toms donerer et par sko for hver sko solgt til et barn i nød. Hvem vil da ikke støtte et sådanne budskab? Så når jeg har lidt ekstra penge at bruge, så er mit første valg altid børnesko fra Toms.

5. Festsko: Her snakker vi sko til fødselsdage og specielle begivenheder. Events hvor det er nødvendigt at have et par sko, som skiller sig ud og passer til finere arrangementer. Det er fantastisk at have et par sko, som ikke har set en sandkasse eller hoppet i alverdens mudder. Sko som ikke blot er flotte men også behagelige at have på. Det er nødvendigt! For selvom dit barn elsker farven og designet på sine nye sko – hvis de ikke passer og er behagelige, så har du lige smidt flere hundrede kroner ud af vinduet. Mine favoritter er her Petit by Sofie Schnoor, ByClara til piger og Kavat og Pom Pom til drenge.

Jeg håber dette kan hjælpe jer på vej til en bedre og mere økonomisk indkøbs-periode for 2018.

Ha det sjovt med at købe børnesko ind til dine små djævler 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.