Ny computer? – hvad så med den gamle?

0

Processen når man skal købe ny computer er for nogle mennesker utrolig spændende, da der er et hav af muligheder, man kan dykke ned i. Det kan måske endda være det rene slaraffenland af muligheder, for computerinteresserede. Men for andre mennesker, som måske ikke er så teknisk anlagt og ikke interesserer sig for computere, er det et rent helvede at skulle finde en ny computer, fordi de ikke ved noget om dem.

Og hvad er det egentlig, man skal gå efter af diverse specifikationer, når man køber en ny computer? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad enkelte og den enkeltes behov er. Skal computeren fx. kunne køre nogle tunge programmer, eller skal batteriet kunne holde strøm i mange timer i streg, fordi man ofte er på farten. Eller er behovet faktisk noget helt tredje? Når det endelig lykkedes at finde den helt perfekte computer, så er alt godt, og den gamle computer kan bare smides til skrot. Slut. end of story…. Eller hvad?

…ikke helt. For det er simpelthen for dumt bare at smide sin brugte computere til skrot. Den kan nemlig være penge værd. Faktisk findes der et hav af virksomheder i Danmark, som opkøber computere og andet brugt it udstyr, når det skal skiftes til noget nyt. Særligt virksomheder kan tjene mange penge på at sælge brugt it, hvis der er tale om flere computere eller eventuelt brugte servere.

Tjen penge på din gamle computer

Undersøg muligheden for at tjene på din bruge computere, inden du bare smider den til skrot. Der er ingen grund til at smide penge på lossepladsen. Det kan jo være, at udstyret er penge værd, og det kan være med til at øge virksomhedens bundlinje.

En af de virksomheder, der køber brugt it udstyr fra virksomheder er brugt-it. De specialiserer sig særligt inden for servere, controllere, storage systemer, switche og bærbare computere, og køber udstyr fra virksomheder i hele Skandinavien.

Ved at sælge din brugte computer tjener du både penge samtidig med, at du skåner miljøet. Genbrug af det udstyr, der sidder i computere er nemlig med til at mindske forurening af miljøet betydeligt, da det særligt er i produktionen af nyt udstyr, at miljøet belastes.

Via Brugt-it
Leave A Reply

Your email address will not be published.