Billig E-væsker til dansker her! Til en E-cigaret

0

Billig E-væsker til dansker her! Til dampning fra en E-cigaret i en Uhørt god kvalitet.

Hos Evæsker.dk kan du købe helt vildt billige E-væsker til dampning fra en E-cigaret.

 

Om os: 

Hos Evæsker.dk kan du købe alt indenfor billige færdigblandet E-væsker, blande selv E-væske, Nikotin Baser, Aromaer, E-cigaretter, E-piber, tilbehør, alt sammen i en helt utrolig god kvalitet, og meget mere…….

Grunden til at vi startede Evæsker.dk op, er følgende: 

Fordi i år 2012, købte jeg min første E-cigaret startpakke, og noget bland selv E-væske, men på daværende tidspunkt havde vores lokale pizzamand også købt en E-cigaret startpakke, og så spurgte han mig pludselig en dag, om jeg ville blande noget E-væske til ham ham mod betaling, men så var jeg ligesom nødsaget til, at købe div remedier hjem. Og efter kort tid begyndte jeg at undre mig over de sindssyge høje priser i Danmark, og tænkte så det må jeg kunne gøre billigere, og som sagt så gjort. Så derefter begyndte jeg så, at undersøge priser på E-væsker og div remedier, og nåede frem til, at det godt kunne betalte sig få mig, at åbne en webshop. 

Men så kom det næste problem, på daværende tidspunkt var det ikke lovligt at sælge E-væske med nikotin i danmark, så derfor besluttet  jeg mig for at leje nogle lokaler i Flensborg (Tyskland).

 

Hos os kan du købe følgendende:

  • Færdigblandet billige E-væsker (fra Hangsen og E-pibe)
  • Billige Aromaer (nogle af verdens bedste!) 
  • Billige nikotinbase!
  • Billig Sub Ohm, både i E-cigaret og E-pibe! 
  • Billig bland selv E-væske!
  • Billige E-cigaretter!
  • Billige E-piber! 
  • Billige startpakker (enten med E-cigaret eller E-pibe)  
  • Alt i billig tilbehør (hvad enten det dreje sig om E-cigaret eller E-pibe)
  • Samt meget mere, alt sammen i en helt utrolig uhørt super god kvalitet!       

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.