Vi hylder Nordal – Ugens brand hos Amazing Living

0

Samarbejdet med Nordal

Da Amazing Living fik sin første webshop for mere end 10 år siden, var Nordal en af vores allerførste leverandører. Der fandtes ikke så mange webshops den gang og vi var på mange måder “first mover” på området. Det var derfor også svært at få leverandørerne til at tro på konceptet og mange smækkede decideret døren i, men Nordal var med fra starten og troede på ideen. Samarbejdet med Nordal har lige siden været en stor succes. Det er også kendetegnet for Nordal i dag, – de ved hvad der rør sig og er først indenfor interiørbranchen, dog altid med deres helt eget bud på trenden og med deres helt egen personlige stil.

Nordal´s Historie

Men kender du overhovedet historien om Nordal, som startede i Indien for over 25 år siden. Nordal er en dansk virksomhed, som hele familien Nordal er engageret i. Nordal blev etableret i 1991 af den i dag ældste gerneration Annie og Ingolf Nordal. Ingolf Nordal rejste i sine unge år meget i Indien med sit job, og på sine ophold fik han et godt øje til Indiens mange skønne og antikke møbler. Ingolf forlod sit job og tog en beslutning om at starte egen virksomhed. I begyndelsen importerede han Indiens smukke “skatte” til Danmark, lejede sig ind i en gammel biograf i Horsens og solgte derfra de gamle møbler og interiør med stor succes. Meget er sket siden og i dag har Nordal sin egen produktion af møbler og boliginteriør. Familiens børn er kommet til, og de har naturligvis præget de mange kollektioner, som følger tidens trend indenfor interiørbranchen. Nordal´s kollektioner  har dog altid deres helt eget udtryk, som er meget personligt og de tør skille sig ud. I samarbejde med innovative og kreative designere skaber Nordal smukke møbler og anderledes boliginteriør, der henvender sig til kunden, som ønsker at indrette sin bolig med et personligt og unikt look.

Nordal familien er mennesker, der alle brænder for og er passionerede omkring deres fælles hjertebarn – virksomheden Nordal. De udkommer med 4 nye og altid skønne kollektioner om året, der forhandles verden verden , og nøgleordene for deres produkter er altid: FUNKTIONALITET, PERSONLIGHED & KREATIVITET.

Nordal’s udtryk og designs er råt, innovativt og luksuriøst. Kollektionerne er personligt boliginteriør med et twist af et råt urbant look. En stil som giver en fin kontrast og passer godt til den nordiske og minimalistiske boligindretning. Produkterne spænder vidt, nogle er helt simple og funktionelle og andre mere ’ny tænkende’ – med ønsket om at provokere på deres helt egen måde. I Nordal’s kollektioner kan man spore trends og histore fra alle dele af verden og med en fin rød tråd i alle produkter, hvilket i dag har gjort Nordal til et unikt og succesfuldt brand.

Derfor hylder vi Nordal i denne uge, som en tak og fordi vi ikke kan lade være, da vi elsker deres design og stil. Fejringen vil byde på giveaways og konkurrencer med mange fordele. Så du skal endelig følge med på både Facebook og Instagram hele ugen.

Hos Amazing Living fører vi et bredt udvalg af Nordals kollektion, som byder på borde, stole, konsolborde, vægskabe, vitriner, puder, plaider, sengetæpper, brugskunst og meget mere interiør.

 


 

Leave A Reply

Your email address will not be published.