En udskiftning af iPhone 5c skærm kan starte mere end du tror!

0

Der er set en stigning i antallet af ødelagte mobiler, efter at smartphones kom på markedet. det skyldes en meget stor og sårbar skærm, som nemt går i stykker, hvis mobilen bliver tabt. Derfor er der åbnet butikker som kan fikse alt fra en iPhone 5c skærm til en iPhone X skærm. Det har de haft en meget stor succes med, da der ikke er mange, som har haft forstand på at gøre det selv.

Dog skal der ikke meget til før du kan finde ud af at skifte en iPhone 5c skærm. Alt du skal bruge er blot nogle reservedele og tilbehør til smartphones. Disse reservedele og tilbehør, skal dog passe til mærket, før at det vil komme til at fungere. Det smarte ved selv at reparere din mobilskærm er, at du sparer en hel del penge, fordi der ikke er nogen, som skal tjene på at skifte den. Hvis vi fortsætter eksemplet med en iPhone 5c skærm, så skal du blot købe den ind, uden at betale for en service. Servicen skal du selv stå for, hvilket ikke er svært.

Sådan skifter du en iPhone 5c skærm

En iPhone 5c skærm er som nævnt ikke svært at reparere, da man blot skal så nogle videoer, omkring hvad der skal gøres. Dette findes mange steder på nettet, hvor videotjenesten Youtube er et rigtig godt sted at starte. Når du har set et par videoer, så vil du hurtigt finde ud af, hvordan du skal gøre. Udover den viden, som du får i videoerne, så skal du også bruge noget værktøj, som kan købes sammen med din iPhone 5c skærm. Dette værktøj koster ikke særlig meget, men det er nødvendigt, da det højst sandsynligt ikke er noget værktøj, som du har liggende i forvejen. Når du så har skiftet din skærm, så står du tilbage med noget værktøj, som bare ligger og roder. Så hvad skal du bruge det til, samt den viden du har fået?

Når du har skiftet din egen skærm, så kan du højst sandsynligt og skifte dine familiemedlemmers skærme. Dette kan du starte med at gøres gratis, for det er trods alt dine familiemedlemmer. Dette vil gøre dig mere selvsikker, samt gøre dig bedre til at skifte en iPhone skærm. Når du efterhånden har skiftet en iPhone 5c skærm, iPhone 7 skærm osv. så kan du begynde at gøre det for dine venner. Der kan du tage en 50’er for det, fordi du trods alt yder en service, som tager tid. Oven i dette kommer prisen for selve skærmen selvfølgelig, så du ikke går i minus bare fordi du hjælper dine venner. På den måde kan du komme til at starte din egen lille business, blot fordi du skulle skifte din egen iPhone 5c skærm.

Der er dog noget, som du skal huske. Når man har en sådan indtjening, så skal man på et tidspunkt betale skat af det. Dette skal du dog først, når du når en hvis indtjening. Alt dette kan du læse meget mere om inde på SKAT’s hjemmeside, og ellers må du have god fornøjelse med at skifte din iPhone 5c skærm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.