T bone steaken er perfekt til grillen

0

Er det blevet tid til at hive grillen frem? Og du ved pludselig ikke hvad du skal sætte på den? fordi du ikke helt ved hvilket slags kød der passer til lejligheden. Der er uendelig af muligheder efterhånden, men man kan ikke gå galt i byen med et godt stykke kød stegt på grillen og noget tilbehør dertil. Derfor skulle du også tage at prøve og lave en t bone steak – den er for alle kødelskere. Ikke nok med at det er et fantastisk spise. Kræver den samtidig heller ikke for meget fokus i køkkenet, så du kan se til dit tilbehør. Ønsker du prøve t bone steaken på grillen, kan du se her hvordan du kan en fremragende t bone steak. Selvom du ikke skulle være den skarpeste grillmester, vil det være en god mulighed for hvad du kan lave på grillen. Eftersom den kan gøre verdens til forskel for din middag. T bone steaken er perfekt at lave på grillen, hvor du med en god marineret T-bone steak kan imponere gæsterne. Du kan selv med den mest enkelte opskrift løfte hele stemningen for middagsselskabet. Den giver dig også tiden til at fokusere på dit tilbehør, så du ender ud med en fremragende middag for dig og dine gæster. Så madlavningen ikke går hen og bliver en stressende oplevelse, hvilket det til tider kan ske. Så længe at du husker at lave en god marinrande til steaken, kan du ikke spolere så god en steak.

 

T bone steaken kræver en god marinade

Hvis du ikke sørger for at gøre dit forarbejde og lave en marinade til din t bone steak, så kan den risikere at falde til jorden, hvilket vi ikke ønsker. Derfor bør du kigge efter en marinade der passer lige dig og dine gæster, dermed kan du få den fulde smagsoplevelse når du laver din t bone steak. Der er ikke noget mere ærgerligt end et smagløs stykke kød. Derfor skal du selvfølgelig også huske at tilføje den godt med salt og peber, og massere dette ind i kødet. Da man skal huske at forkæle sit kød, dermed får du altid det bedst mulige resultat. Derudover skal du huske at påføre din marinade efter du har fået svitset kødet på begge sider, hvor den lige skal have lov til at få farve. Derefter kan du lægge marinaden på.

Find det rigtige tilbehør til din t bone steak

For at fuldende din middag, så skal du have noget tilbehør. Hvilket du får masser af tid til at fokusere på, så gør lidt ekstra ud af tilbehøret. Eftersom kødet giver dig rig mulighed for at fokusere på denne del af retten, så ville det være en skam at tilføje frosne kartofler dertil. Så gå ud af din vej og vælg en let mere tidskrævende og velsmagende tilbehør. Det vil virkelig være med til at løfte din t bone steak, hvilket du og dine gæster vil sætte pris på. Dog, kunne du også tage en af de lettere udveje og gå med ovnbagte kartofler og en lækker salat, hvilket aldrig slår fejl.

 

Husk at lade t bone steaken hvile

For at få mest mulig smag ind i din t bone steak, så bør du lade den hvile i mindst 12 minutter. Derfor kan du lige tage mere af din marinade og pensle din steaken, hvorefter du skal lade den hvile. Når den så har fået lang nok hviletid, kan du tage den på tallerkenen og servicere for dine gæster. De vil komme til at elske dig for denne steak, og de vil værdsætte den tid og energi du har valgt at lægge ind i det.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.