Fingerlings

Vil du være sikker på at få en Fingerling til jul - Så vent ikke med at købe, da du risikere at de alle bliver udsolgt ligesom Hatchimals blev udsolgt i julen 2016.

0

Fingerlings Aber

Tænd dem og de super nuttede og små Fingerlings aber kommer til live. Fingerlings aberne reagerer på berøring på forskellige måder takket være sensorer. Du kan trykke på disse pletter, der er placeret på hver side af abens strithår, til enhver tid for at få en øjeblikkelig reaktion.

De svar du får fra den lille Fingerlings abe, vil variere, an på om du nusser dens hår, giver den luftkys, vender den på hovedet mm. Din abe vil også mærke hvilken position den er i, eksempelvis om den svinger sig i højre arm, holder fast på din finger eller svinger sig på hovedet.

Der er også nogle super seje overraskelses effekter, du kan komme ud af dine Fingerlings ved at holde din abes hele hoved i et par sekunder eller blæse i ansigtet. Fingerlinger kan også fastgøres til forskellige ting takket være deres fleksible arme og ben, såvel som et skriveredskab.

Fingerlings bliver med stor sikkerhed et af årets julegavehit i 2017 til børn i alderen fra 5 til 12 år. Fingerlings har bl.a. vundet flere legetøjs Awards, bl.a. hvilke der er de bedste til julen 2017.

TopTech 2017 Award Winner - Fingerlings Danmark

Fingerlings -Er de sjove?

Som med enhver interaktiv legetøjsdyr, er Fingerlings perfekt til masser af nærværende kæledyrs lege – med en ekstra grad af fjollethed. Udover de sjove interaktioner, du kan få med Fingerlings, synes vi også, at der er gode samle lejlighed – takket være det farverige sortiment af aber som Finn, Zoe, Mia, Sophie, Boris og Bella. Ligesom du kan få en ekstra abe Liv, som købes sammen med et legesæt (Fingerlings Playset).

Hvem er det til?

Fingerlings er til børn og unge i alderen 5 og derover. De vil appellere til børn, som nyder de søde og bærbare designs af disse babydyr til små kæledyrspil, og som en ekstra legekammerat.

Hvad skal man være opmærksom på?

En ting at bemærke er, at når du gnider din Fingerlings hoved, skal du være sikker på at du rører begge sider af dit Fingerlings hår samtidig – for at få de bedste resultater.

Fingerlings er et fintfølende interaktivt legetøj, så det egner sig bestemt ikke til børn under 5 år, da det indeholder små dele, og kan nemt gå i stykker ved for voldsom leg.

De blivende løbende udsolgt – og priserne svinger meget fra 199,- (På Tilbud) og op til 299,95,- i vejl. normalpris. Så vil du være sikker på at få en til jul – Så vent ikke med at købe, da du risikere at de alle bliver udsolgt ligesom Hatchimals blev udsolgt i julen 2016.

Leave A Reply

Your email address will not be published.