Rengøring – Er livet ikke for kort til det?

Gør hvad du vil, og lad Cleady stå for rengøringen hjemme hos dig

0

Rengøring - cleady.dkVi har alle vores liste med ting vi gerne vil gøre mere af i hverdagen. En af de ting der generelt er øverst på folks lister, er at bruge mere tid sammen med dem man elsker. Familie, ægtefælle, kæreste, børn, venner, samt ud og skabe nye relationer. Udfordringen for de fleste står overfor, er at frigøre tid i kalenderen. Søvn og arbejde tager nu en gang den tid det tager. Det samme gør det også at køre til og fra arbejde eller skole. Men hvad huslige pligter.

Der er ingen der siger, at du selv skal lave mad. Du kan heldigvis få leveret mad. Dermed sparer du ikke kun madlavningen, men også overvejelserne hvad du skal spise, indkøb, og oprydning. En anden åbenlys pligt du kan frigøre fra din kalender, er rengøring.

Ryd op i din kalender, ved at lade andre rydde op hos dig

Modsat madlavning kræver det langt mindre planlægning og tid på indløb. En Ajax universal middel varer trods alt lidt længere en en kvart liter piskefløde og en pose økologiske gulerødder. Men rengøring, eller mangel på samme fylder i hverdagen. Hvornår skal man få det gjort? Hvorfor har man ikke gjort det tidligere? Hvorfor gør ens partner eller børn det ikke? Det er grobund for en masse frustrationer, mens tankerne blot råber: Få nu ryddet op!. Der kan der heldigvis rådes bod for.

Cleady er et rengøringsfirma der leverer høj kvaliteter og har høje amibitioner. Så store at Danmarks Rengøringsdronning, Birgit Aaby, i Løvens Hule ville smide penge efter Cleady. Det er nemlig let nok at finde nogle, der siger de kan gøre rent for en. Men der er to elementer, man ikke må undervurdere, når man bestiller billig rengøring.

Tillid og det gode resultat. Vi har trods alt med folks personlige hjem at gøre. Og rengøringen vil ofte foregå, når der ikke er nogen hjemme. Derudover vil man som forbruger blive ramt af andre frustrationer, hvis det ikke bliver godt nok. Uanset hvilken service eller produkt man køber, er der en forventning om, at det bliver gjort ordentligt.Kan du se, at gulvet er blevet fejet, men gulvet under sofaen stadig er snavset, betragtes det som en sløset rengøring.

Vi ser ser en tendens med at få ejerskab over sin fritid

Din tid. Dit valg. 

Sådan lyder Cleadys slogan. Det passer som spejlglans på en keramisk overflade. Det er din tid, og du kan nemt vælge, hvornår du gerne vil have mere tid. Du skriver blot postnummer, antal kvadratmeter og hvornår du vil have gjort rent. Derefter får du en pris, som du kan vælge at acceptere.

Nemmere bliver det ikke at få mere tid i kalenderen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.