Få nu ryddet op !

0

Har du en carport eller garage kender du sikkert problemet med at ting hober sig op. Det er nemt og bekvemt lige at sætte det man ikke skal bruge ud til alt det andet skrammel i garagen. En gang i mellem går man så hårdt til værks og finde ud af at det meste faktisk skulle have været på lossepladsen istedet.

Hvad er det man gemmer på og til hvad nytte? Det kan være tante Gerda´s gamle kommode, man for alt i verden ikke må smide (helt) ud, eller de gamle havemøbler der blot lige skal slibes ned og males om. Uanset hvad, så mangler man ofte at tage stilling til om det nu også er noget der skal gemmes. Det får lige lov at stå et “par dage” til man har tænkt mere over det, og pludselig er garagen eller udhuset fyldt med det man i Jylland kalder ragelse.

Jeg har taget konsekvensen og besluttet mig at der ikke skal være andet end bil og værktøj i garagen, skrammel skal på genbrug og det jeg virkelig gerne vil gemme har jeg lejet et depotrum til. Det giver super god mening, fordi jeg hver gang der smides noget ud af huset eller haven skal jeg tage stilling med det samme om det er værd at gemme på. Siden har jeg ikke haft rod i garagen, de gode ting der virkelig betyder noget bliver fragtet hen til mit lille depotrum, enkelte ting måske til en Røde Kors butik og resten kommer derhen hvor der ingen vej er tilbage, nemlig genbrugspladsen.

At få ryddet op i hus, garage og udhus giver overblik, ikke kun fysisk, men også mentalt. Der sker noget positivt når man har styr på alle sine ting og det ikke bare hober sig op i en uoverskuelig stak. Så jeg kan anbefale at man lejer sig et separat depotrum eller evt en container til sine overskydende jordiske effekter. God fornøjelse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.