Gode ideer til det runde spisebord i din spisestue

0

Et rundt spisebord til køkkenet eller spisestuen er gået hen og blevet rigtigt populært i den seneste årrække. Samtidig ved arkitekter og bygherrer, at folk i disse dage tilbringer mindre tid i deres spisestuer og køkkener i forhold til tidligere. Derfor bygges mange nye beboelsesejendomme også med mindre spisestuer og køkkener end før hen.

Størstedelen af ​​spiseborde var tidligere rektangulære borde. Denne type spisebord kan være et godt valg, hvis man har rigeligt med plads og hvis man forventer at afholde mange middagsselskaber med mange gæster. Ofte kommer denne type bord også med ekstra bordplader, der kan indsættes, hvis det er nødvendigt. Hvis det er småt med pladsen derimod, så kan et rektangulært bord vise sig at være mindre ideelt.

Hvis du står og skal have et nyt rundt spisebord til spisestuen, så er det naturligt, at du også overvejer nøje, hvilken størrelse bordet skal have. Du skal også overveje, hvor mange folk der vil komme til at sidde rundt om det. Før du køber et bord, bør du derfor overveje nøje, om der er nok plads i spisestuen.

Et rundt spisebord til en firkantet spisestue

Et rundt spisebord er populært 2Det perfekte spisebord til en firkantet spisestue er et rundt spisebord, men at finde det perfekte runde middagsbord er ikke altid lige så nemt som at finde et firkantet spisebord. Dog kan du på en hjemmeside som rundtspisebord.dk få et godt overblik over nogle af de tilgængelige runde borde, som kan fås i Danmark. Hvis du er interesseret i et rundt bord med plads til 4-6 personer, bør du overveje at købe et bord med en diameter på ca. 120 cm. Hvis du ønsker at bordet skal have plads til op til 8 personer, bør du købe et bord med en diameter på omkring 150 cm. Det kan dog være sværere at opdrive borde i denne størrelse.

Du bør også overveje at vælge et bord, som ikke har bordben ude i siden af bordet. Bordbenene optager plads, så dine gæster ikke kan sidde, hvor der er bordben. På sådanne borde vil det være svært at tilføje så mange gæster. som der ellers er plads til om bordet! Du kan derfor overveje at kigge efter et piedestalbord, som har en bred støtte under midten af ​​bordet, i stedet for flere mindre ben rundt om bordets side.

Dit bord bør have mulighed for udvidelse med ekstra bordplader. Check derfor hvor nemt det er for dig at udvide bordets størrelse. Her er det vigtigt, at du nemt kan lade de ekstra bordplader glide ind mellem det runde bords to halvdele. Det er også en god ide at checke, om de ekstra bordplader kan skjules inde i selve bordet for en nem og bekvem opbevaring.

Valg af de rigtige stole til dit middagsbord

Hvis du har en mindre spisestue kan du vælge stole uden armlæn til dit runde spisebord. Disse stole kan stilles pænt ind under bordet, hvor de ikke optager så meget plads, når de ikke er i brug. Du har mulighed for at vælge, om stolene skal have puder eller ej. På nogle stole kan det være en god ide med stofpolstring, og du kan altid vælge stof i forskellige farver, som passer bedst ind i din spisestue.

Til særlige arrangementer kan du endda skifte stolebetræk, så stolene får nyt liv. I stedet for stole med betræk kan du også bruge stole i moderigtigt design i metal, træ eller en kombination. Hvis du har et bord, som kan udvides med en ekstra bordplade, så kan det også være en rigtig god ide at have ekstra stole i kælderen eller på loftet. Disse stole kan med fordel være i samme design som dine andre stole, som står fremme hver dag. God fornøjelse med indretningen og de mange middagsselskaber!

Leave A Reply

Your email address will not be published.