Airtox SL55 – Mest solgte sikkerhedssko

Læs om Danmarks mest eftertragtede sikkerhedssko

0

Danmarks mest solgte sikkerhedssko

Airtox SL55 er en af deres mest solgte sikkerhedssko. Det er en yderst teknisk sko, med mange fede sikkerhedsfeatures, samt mange unikke egenskaber. Hvis du kunne tænke dig at læse meget mere om disse egenskaber, så kan du gøre det på Pro-Dress.com. Denne Airtox SL55 er udstyret med deres avancerede UTURN Wire lukkesystem som er utroligt holdbart og giver optimal pasform. Derudover kommer denne sikkerhedssko med Air-Såler, som er en meget let sål, samt meget fleksibel. Ydermere er sømværnet i denne sko af ualmindelig høj kvalitet, og fremstillet i Fiber Tech, som er en videreudvikling af kevlar, som bliver brugt i skudsikreveste. Eftersom at denne Airtox SL55 er EN ISO 20345 S3 SRC ESD godkendt, skal der også være noget sikkerhed i snuden. Denne sikkerhedssko er udstyret med en Superlite NEO-stål lavprofil tåkappe som er udviklet af Airtox. Hvis du kunne tænke dig at købe en Airtox SL55, så kig forbi Pro-Dress.com.

 

Airtox SL55

 

Yderligere oplysninger

Airtox sikkerhedssko er sikkerhedsfodtøj sammensat af mange forskellige komponenter der danner den perfekte arbejdssko. Leder du efter dit næste par Airtox sikkerhedssko, så kig forbi Pro-Dress.com, hvor de har de billigste online priser. Airtox har brugt mange år, tusindvis af timer og mange testfødder på at udvikle deres varemærker, som Tech-Fiber, Super Lite NEO, UTURN og meget mere. Airtox sikkerhedssko kommer mange forskellige farver, modeller og størrelser til ethvert erhverv. Nogle sko kommer med sikkerhed og en masse EN ISO 20345 S3 SRC ESD og mange andre sikkerhedsgodkendelser, hvor andre opfylder andre behov. Fælles for alle Airtox sikkerhedssko er, at de fås i størrelserne 37 til og med 47. Det er mange af deres kunder ekstremt glade for, eftersom det appellere til både mænd og kvinder. Hvis du kunne tænke dig at erfare mere om deres varemærker såsom Tech-Fiber, Super Lite NEO, UTURN eller bare Airtox sikkerhedssko generelt, så tag et kig forbi Pro-Dress.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.