Importbiler fra Tyskland – en guide

0

Importbiler fra Tyskland – sådan gør du

Der kan være et væld af forskellige årsager til, at man vælger at importere en bil fra Tyskland. Udvalget af biler i Tyskland er betydeligt større og varieret end udvalget i DK, så det kan være en fordel at importere, hvis eksempelvis leder efter en bil med specialudstyr eller en særligt sjælden model. Og man kan naturligvis også bare være heldig at have spottet en supergod handel.

 

Hvis du vil importere en bil fra Tyskland, skal du være opmærksom på en række punkter, fx registreringsafgiften som skal betales i DK.

 

Afgiften

Alt efter hvilken bil der er tale om, kan afgiften svinge meget, men som tommelfingerregel regner man med at registreringsafgiften er ca. 62% af bilens værdi i Danmark. Dette er dog kun en tommelfingerregel og den egentlige afgift kan godt være højere.

Du kan læse en mere detaljeret guide her: Importbil af bil fra Tyskland

Hvis du er i tvivl kan du bestille en forhåndsvurdering hos firmaer som Automentor, Quickimport og lignende virksomheder.

 

Er det en god forretning?

Det er helt sikkert muligt at gøre en god handel, men det er et must at du bruger noget tid på at researche priserne på markedet. Hvis du kan finde modellen du søger i Danmark til en lignende pris, må du have lommeregneren frem og finde ud af om det kan betale sig at importere, da de mange ekstraudgifter forbundet med import hurtigt kan løbe op.

Leave A Reply

Your email address will not be published.