Spar op til 25% på en dygtig boligadvokat

Er du ved at købe eller sælge bolig så er det tit en god idé, at du sikrer dig med en pålidelig boligadvokat i dit område. Ejendomsmæglere har ikke den bedste anseelse og det er nogen gange ikke helt ufortjent. Mange mennesker har gennem tiden været mindre tilfredse med mægleren ved køb af bolig. Heldigvis er det muligt at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, som er et uvildigt organ, der behandler klager fra danskere over ejendomsmæglere.

I 2016 behandlede organet sammenlagt 156 klager, og 73 klagere fik medhold i deres klage. Det kan altså godt betale sig at klage, hvis du er utilfreds med den købsproces du har været udsat for. Utilfredshed med sagsbehandlingen topper statistikken i 2013 og både annoncering og håndtering af køber/sælger forholdet hører til i denne gruppe.

At der klages over resultatet af et boligkøb kan ikke overraske nogen. Pålidelig køberrådgivning er basal i enhver bolighandel. Den bedste køberrådgivning får man fra effektive boligadvokater, der er vant til at tænke juridisk.

Det er fx en ofte forekommende misforståelse, at ejendomsmægleren deltager såfremt køberen opdager fejl eller mangler ved ejendommen efter at købet er afsluttet. Det er netop her en boligadvokat kan være nødvendig. Her er en sag på, hvornår du kan få brug for boligadvokat hjælp. Du har netop købt en villa men er usikker på, hvorvidt mægleren har lavet en fejl. Kan du eventuelt gøre krav gældende mod mægleren og i så fald hvilke krav? Et godt råd er at forlange en skriftlig dokumentation fra ejendomsmægleren og derefter gennemlæse alle dokumenter nøje for blandt andet at undersøge om ejendomsmægleren kan holdes ansvarlig hvis han har begået fejl.

Find nemt en boligadvokat til din sag

Det kan være besværligt at finde en certificeret boligadvokat nær dig. Løsningen er at besøge en af internettets gratis online tjenester eksempelvis 3advokattilbud.dk. Her kan du gratis og uforpligtende få 2-3 tilbud fra autoriserede boligadvokater, der er interesseret i at assistere med din advokatsag. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller anden form for hjælp som en boligadvokat tilbyder.

Du udfylder blot onlineskemaet på kun to minutter og angiver, hvorfor du har behov for en boligadvokat. I løbet af 4 dage får du lokale henvendelser på sagen fra tre kvalitetsbevidste boligadvokater tæt på dig Du vælger selv, hvilket af de tilsendte henvendelser du vil benytte.

Hvis der ikke er nogle af henvendelserne, du finder interessante, så er du velkommen til at sige nej tak til alle tre tilbud. Det er som før nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive enklere. Samtidig kan du spare næsten 30 % på advokatsalæret.

Boligadvokaterne tæt på dig er i konkurrence om din boligopgave og derfor er du garanteret, at du modtager nogle skræddersyede tilbud. Brug den hurtige løsning og få 3 tilbud i dag!

En boligadvokat leverer ofte rådgivning om følgende emner:

  • Boligsikring
  • Ejendomsformidling
  • F1 lån
  • Flexlån
  • Kapitalafkastordning
  • Købermægler
  • Lånoptagelse
  • Refusionsopgørelse