Få afslapning og kultur på langtidsrejser

0

Langtidsrejser    

Langtidsrejser er til dig, der har tid og lyst til at være afsted på ferie i mere end bare en forlænget weekend eller en uges tid. Kan du lide at være afsted på ferie i længere tid af gangen? Så du når at opleve hverdagen, der hvor du er rejst hen? Og vil du have tid til at lære den lokale kultur at kende? Så er en langtidsrejse igennem Hjerting Rejser måske noget for dig.

Hjerting Rejser er et lille rejsebureau, hvor medarbejderne brænder for at sammensætte langtidsrejser til lune himmelstrøg og med masser af store oplevelser, der ligger og venter. Du kommer afsted på en rejse med mulighed for at opleve kunst, kultur, nyde varmen og smage en lokale gode mad i byer i Sydspanien, Italien eller Andalusien.

Som det nyeste rejsemål tilbyder Hjerting Rejser også ture til Malta, der har et behageligt mildt klima hen over vinterhalvåret og masser af historie at byde på.

Langtidsrejser uden stress

Det føles godt i kroppen at bestille en langtidsrejse hos Hjerting Rejser. Så er det bare at glæde sig og finde sommerjakken frem, mens rejsebureauet sørger for det praktiske såsom transporten fra lufthavnen. Så er der ingen årsag til stress eller forvirring undervejs. I stedet kan du slappe af og lade det søde personale hos Hjerting Rejser holde styr på ankomst og indlogering.

Langtidsrejser giver tid til både at opleve en masse, slappe af og komme helt væk fra hverdagen herhjemme. Tag eksempelvis på 28 dages langtidsferie på Costa del Sol, hvor du får tid til rigtigt at føle sig hjemme. Det er en hel anden oplevelse end på den typiske ferie, hvor du hele tiden er opmærksom på, at du snart skal hjem igen.

Måske bliver du helt afhængig af at få sådan en afslappende langtidsrejse. Flere af kunderne hos Hjerting Rejser får gode bekendtskaber undervejs på deres langtidsferier og aftaler at mødes på samme destination året efter.

Langtidsrejser på hotel eller i lejlighed

Drømmer du om langtidsrejser, hvor morgenmaden og aftensmaden allerede er betalt, så du blot kan læne dig tilbage og nyde at blive opvartet? Eller glæder du dig til at gå på det lokale marked hver formiddag og handle ind til aftensmaden? Hos Hjerting Rejser er der både mulighed for at bo med halvpension eller i lejlighed med eget køkken, hvor du kan lave mad eller vælge at spise ude på de lokale restauranter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.