Hotel Hammersø

0

På Bornholms nordspids er Hotel Hammersø beliggende i smukke naturomgivelser tæt på Sandvig Strand og med udsigt til Hammersø. Hotel Hammersø er det perfekte feriested for dig, der nyder at være tæt på naturen og samtidig have komfortable forhold.

Hos Hotel Hammersø har du mulighed for at leje vores sommerhuse eller ferielejligheder eller lade dig indlogere på hotellet. Her kan vi tilbyde solterrasse med swimmingpool og restaurant, der serverer en stor morgenbuffet og lækre middagsretter.

Hotellet falder diskret ind i den storslåede natur, der kendetegner Bornholm, og vi er det perfekte sted at besøge for naturglade mennesker, der nyder bådture langs kysten eller vandreture i de grønne omgivelser.

Hotel Hammersø er gået i arv i familien Kjær siden 1942 og i dag er 3. generation en del af driften på familiehotellet, der er beliggende i Allinge. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller vil du gerne booke et værelse eller lejlighed, er du velkommen til at ringe til os på 56 48 03 64 eller sende en mail til kjaer@hotel-hammersoe.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.