Byggehegn er effektivt til indhegning af byggepladser

0

Det er vigtigt at beskytte byggepladser ordentligt med byggehegn. Hvis der ikke er hegn, kan folk komme til skade. Det kan ske, hvis de går ind på byggepladsen. Der er mange steder, hvor man kan komme til skade. Det kan for eksempel være huller, man kan falde i. Det kan også være ting, man kan falde over. Måske er der også fare for, at man går ind i noget, som skydeporte kan hjælpe med.

Eller at man får noget i hovedet. Folk går hvor de kan. Hvis de kan skyde genvej over en byggeplads, gør de det. Også selvom der er sat skilte op. Hegn er derfor den eneste løsning. Som bygherre kan man aldrig være sikker på, at man ikke bliver draget til ansvar for det. Selvom det ikke var ens skyld. Det er derfor vigtigt at sætte byggehegn op. Så holder man uvedkommende ude.

skydeporte og byggehegn fra mobilhegnByggehegn kan forhindre tyveri

Uvedkommende kan også være folk, der vil stjæle noget. Hvis byggepladsen ikke er hegnet ind med byggepladshegn, er det meget nemmere at stjæle noget. Så kan man hurtigt gå ind og hente det. Eller køre sin bil ind på byggepladsen. Så er det nemt at køre væk med det. Det er blevet meget udbredt at stjæle fra byggepladser. Det kan være selvbyggere, der har brug for ekstra træ. Det kan også være professionelle tyve, der stjæler alt fra materialer til maskiner.

Der er eksempler på at selv store maskiner er blevet stjålet. Det bliver meget sværere med et byggepladshegn.
Det er ikke altid forsikringen dækker. Hvis man ifølge dem ikke har beskyttet sine ting ordentligt, vil de ikke udbetale penge. Et byggehegn giver en langt større beskyttelse mod tyveri. Det gør det også mere sandsynligt, at forsikringen gerne vil betale.

Man kan også være uheldig, at folk begår hærværk på byggepladsen. Det kan være ved at skrive grafitti. Eller ved at smadre ting. Måske er det, at de opholder sig i de ufærdige bygninger nok til at skade dem.

Hvilket byggehegn skal man vælge?

Der findes flere forskellige typer af byggehegn. Det vigtigste for mange er, at det er billige hegn. Det er der gode muligheder for at få hos flere forhandlere. Mobile hegn og modul hegn er typisk de billigste. Her sætter man hegnet op, når man begynder.

Man tager det nem igen, når man er færdig. Hegnet er nemt at flytte på. Hvis man bliver færdig med en del af projektet før et andet, kan man nemt flytte et mobilt hegn. Så er der adgang til den færdige del, ifølge Mobilhegn.

Man kan også vælge at lave et plankeværk eller lignende som byggepladshegn. Det tager dog meget længere tid at sætte op end et mobilt hegn. Det vil også være meget dyrere. Det er derfor kun ved store og langvarende projekter, at man bruger det. Det kan være ved metrobyggeriet. Ved de fleste andre projekter kan man nøjes med et mobilt hegn eller et modul hegn som byggehegn.

Det giver en lige så god sikkerhed. Det gælder både i forhold til at forhindre tyveri. Og i forhold til at forhindre folk i at gå ind på byggepladsen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.