Horoskoper – min personlige historie

Horoskoper er min vejviser men det kan være svært at finde en god en.

Jeg har tit været rundt på alle de gratis, men det er altså lidt af en jungle. Men så fandt jeg denne her. Der var godt nok en masse af det gode. Og i et sprog der kunne forføre og fascinere. Jeg må indrømme at jeg blev på siden hele aftenen.
Horoskoper er gode til at finde rundt i livet. Man kan tit fare vild og med en lille guide er det bare nemmere når man står på en korsvej.
Valgsituationer og horoskoper.
Da jeg var færdig med min kæreste var livet ikke nemt. Der var mange der bød sig til. Men jeg har aldrig stolet på en mands ord. Jeg ville også gerne høre om det åndelige. Altså om han ligesom mig bevægede sig på det spirituelle plan. Der kunne jeg kombinere siden med dagens horoskoper med årshoroskoper. For jeg kunne jo både læse mine egne horoskoper – og dem som bød sig til. På tinder får man ret hurtigt åbnet op for en snak om det åndelige – og efter en indledning med hvilket stjernetegn er du – fik jeg virkelig matchet godt op. På mine toilet besøg kunne jeg så tjekke horoskoperne.dk og se om det virkelig var ”vores dag”.
Horoskoper til og for livet.
Det personlige valg har ofte været svært. Det er måske fordi stjernerne hele tiden flytter sig – og jeg ikke gør. Jeg synes nu nok jeg gør som de siger på horoskoperne – og at det virker. Der var ikke mange der havde forudset at jeg blev månedens telefonsælger – og så på en fredag i oktober. Men jeg havde konsulteret stjernerne – og hvis man kombinerer tålmodighed, personlige valg – og ikke mindst en sans for det overnaturlige og tør tage konsekvensen af horoskoperne, der jo både kan være gode og også dårlige, så kan man nå langt i sit kærlighedsliv og ikke mindst sit forretningsliv.

Horoskoper til mine dages ende

Det står ikke skrevet om hvordan jeg ender mine dage – men det er jo ikke det vigtige. Det er hvordan man lever dem man har. Det skriver de også derinde – på klogeste vis. Et horoskop om dagen holder en på rette vej.