Nanostone vækster med 100%

Er du boligejer? Og har du undersøgt hvordan du kan få flottere fliser i haven, eller et flottere tag med algebehandling. Så er du helt sikkert stød på virksomheden Nanostone. 

Nanostone har i knapt 10 år specialiseret sig med rensning og algebehandling af fliser, tag og facader. Lige siden de startede har væksten kun gået en vej og igen i år imponerer de med en vækst på 100%. Vi har taget en snak med Nicklas Christensen omkring fremgangen i Nanostone:

“Det var været en rigtig god sæson og jeg er imponeret over samtlige af vores medarbejdere, der har hjulpet os med at løfte virksomheden endnu et år. Jeg tror kernen i vores succes skyldes vores kundeorienteret tilgang til alt hvad vi laver. Efter hver sæson optimerer vi og tilpasser virksomheden, så vi kan yde en endnu skarpere service år for år”.

Hvad skal i gøre bedre til næste år så?

“Vi har mange ting, som kan gøres endnu bedre. Jeg tror aldrig man bliver helt tilfreds eller tænker, at nu er der ikke mere at forbedre i ens virksomhed som selvstændig. Vi har igennem de sidste par år fået flere og flere konkurrenter, derfor har vi nogle områder vi gerne vil være bedre eller differentiere os mere på. Hvad dette præcis er kan jeg desværre ikke komme ind på.”

Til sidst er jeg sikker på, at der er nogle som gerne vil vide, hvorfor man skal vælge jeres fliserens, i stedet for en konkurrent?

“Vores fliserens består af 3 processer; rensning af fliserne, algebehandling og imprægnering af fliser. Dette er der faktisk ikke noget unikt i. Men selve den imprægnering vi bruger er den mest holdbare på markedet. Imprægneringen beskytter flisen, så den ikke optager så meget vand og på den måde er vækst betingelserne for flisepest og alger stærkt minimeret. På grund af vores høje kvalitet af produkter og rense metode, kan vi give en garanti på op til 15 år. Derfor skal du vælge nanostone, fordi du får noget der holder til en konkurrencedygtig pris”

Tak Nicklas Christensen.

Se nedenfor nogle billeder fra Nanostones hjemmeside, hvor de har renset, algebehandling og imprægneret 2 forskellige typer af fliser.

før mønster Nanostone nanostone