Rullelejer udviklet af CeramicSpeed

0

CeramicSpeed forbedre sporten. Cykelsporten er i en rivende udvikling. Teknologien har altid været et bærende faktor. Lige fra cykelsporten startede har der været en tendens mod at forbedre udstyret. At opnå større hastigheder ved mindre kraftoverførsel. Der har været undersøgelser i alt fra aerodynamik, produktionmaterialer til trænings mønstre.

Vi er nået utrolig langt. Udviklingen er dog langt fra ovre. Det beviser CeramicSpeed med deres fremgang i brugen af nano teknologi.

CeramicSpeed har ved hjælp af nano coating fremstillet rullelejer, som har udvist flere fordele frem for almindelige stållejer. Teknologien til denne udvikling er baseret på viden fra vindmølleindustrien, som entydigt viser at viden kan deles på tværs af industrien.

 

Fordele ved rullelejer fra CeramicSpeed

Rullelejerne  med nano coating har opnået en forlænget levetid på op til 2-4 gange. Det betyder færre udskiftninger på baggrund af en reducering af slid. Stabiliteten af lejerne er blevet forbedret og risikoen for nedbrud væsentligt reduceret. Som følge af denne nye fremstillingproces har rullelejerne også en større præcision i lejet. Det medfører lavere friktion. Rullelejerne skal derfor ikke have samme mængde smøring som førhen.

Forbedringen opnås ved at gøre brug af virkelig tynde og solide coatings på rullelejerne.  Slidstyrken forbedres betydeligt da, nano coatingen sørger for en ekstrem hård men glat og fleksivel overflade, som er fire gange så hård som traditionelle hærdede stålruller.

Alle disse fordele resulterer i, at man opnår væsentlige besparelser på sine serviceomkostninger, da man kan skubbe vedligeholdelsen på lejerne.

Prisen på rullelejer med nano coating er større end traditionelle lejer. Omkostningen er dog blot et opstarts beløb.  Man vil typisk efter én udskiftning opleve en besparelse. På gaggrund af rullelejernes forlænget levetid.

Problemområder som afhjælpes med CeramicSpeed rullelejer

  • Lav rotationshastighed
  • Skæve belastninger
  • Vibrationer som følge af slag, stød og ubalance
  • Mirkosvejsninger eller rivninger i produktet

Disse er blot nogle af de problemområder rullelejer fra CeramicSpeed gør op med.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.