Få flere kunder til din lokale virksomheder

0

Driver du en lokal virksomhed, og mangler du opgaver? Så skal du have flere kunder. Men hvordan får man lige det? Der kan være mange metoder, og det handler om at tænke kreativt. I denne artikel får du nogle konkrete råd, du kan tage i brug på allerede, når du er færdig.

Flyers/hængesedler

Det er altid en rigtig god idé at hænge sedler op i de lokale supermarkeder, foreninger med mere. Der kommer mange mennesker her i løbet af en dag, og det er et rigtig godt sted, hvis du ønsker noget eksponering til din forretning. Sørg for at have flere sedler med telefonnummer og mail, så folk kan tage det med sig hjem.

Avis reklamer

Avis-reklamer er noget, som de fleste virksomheder har kørt med i en periode. Det kan være rigtig effektivt, hvis du ønsker en bredere eksponering af din forretning. Du skal dog være opmærksom, at det er svært at måle investeringsafkastet. Prøv at kontakte nogle af de lokale virksomheder, og prøv at forhør dig omkring deres priser med mere. Det er altid godt, hvis man kan få ekspert hjælp på området.

SEO

SEO handler om at få sin hjemmeside højere op i Google. Dette gøres gennem bedre indhold, links og ved at gøre sin hjemmeside mere brugervenlig. SEO kan virke meget svært at tage fat på for mange virksomheder, og derfor vælger mange også at hyre et godt SEO bureau til at varetage opgaven. Inden du vælger dit bureau, skal du dog sikre dig, at du er i gode hænder, så arbejdet ikke giver bagslag. Spørg altid ind til nogle af de teknikker, der benyttes.

E-mail markedsføring

Står du i en periode og mangler opgaver til din virksomhed, så er det altid godt at have en e-mail liste, hvor du kan sende tilbud ud. E-mail marketing er en marketing platform, der er rigtig vigtig for mange firmaer, og derfor anbefales det også, at du går i gang med at bygge din liste. Det kan du gøre på din hjemmeside eller ved at spørge folk, du er i dialog med, om du ikke må gemme deres e-mail.

Leave A Reply

Your email address will not be published.