Kreativitet med containere

0

Der findes mange kreative mennesker her på jorden, og mange af dem, kan slet ikke lade være med at omdanne produkter til nogen som de i første omgang slet ikke var tiltænkt.

Containere er udviklet til transport af varer, eksempelvis med skib, tog og lastbil.

Der findes mennesker som syntes at de store stålkasser ikke skal bruges til opbevaring og tranport af varer, men i stedet skal bruges til at bygge huse og småbygninger med.

Ikke så det kommer til at ligne en containerby på en byggeplads, men så det kommer til at lige rigtige huse.

De store styrke der er i containerens konstruktion gør det muligt at lave spændende løsninger hvor en del af huset kommer til at svæve, og skæres der så hul i gulvet, og dette erstattes af et stort stykke glas, kan man komme til at gå rundt 2-3 meter over jorden og kigge ned, selvom man er inde i sit hus.

En hurtig måde at få plads til opmagasinering af haveredskaber og maskiner er at købe en container og få den leveret i haven – mere behøver du ikke gøre for at få et haveskur.

Du kan dog søge inspiration blandt de mange som har omdannet containere til huse, så haveskuret ikke bliver en kedeligt stålkasse, men i stedet en spændende del af haven. Om det så resulterer i at du skal lære at male graffiti så du får en urban container, om den skal graves ind i en skrænt, laves til en kombineret terrasse og skur, eller om du vil beplante containeren så den helt forsvinder i naturen er blot nogen af de mange muligheder der findes når du skal være kreativ med brugen af containeren i haven.

Hvilken størrelse?

Størrelsen på containeren afhænger i høj grad af hvad du skal bruge den til. Det kan være svært at afkode hvor store containere er, da deres størrelser typisk angives i fod.

En tommelfingerregel er at containere er ca. 2,5 meter bred, 2 meter høj og længden afhænger så af om der er tale om en 6, 8, 10, 20 eller 40 fods container.

En 10 fods container er ca. 3 meter lang, en 20 fods er ca. 6 meter lang og en 40 fods er ca. 12 meter lang.

Du skal vælge den containerstørrelse som passer til dit formål, men en 20 fods container passer til de fleste formål.

Leave A Reply

Your email address will not be published.