Billig e-juice kan godt være et fornuftigt køb

Billig E-juice – E-cigaret væske

Som udgangspunkt er det altid en overvejese værd om man tør begi sig ud på markedet for billig e-juice til at dampe på din e-cigaret. Speciel da der i dag er mange tvivlsomme produkter på markedet som er produceret i lande som Kina og Indien. Begge lande der er kendte for at have et noget andet forhold til moral, og også selv om det er indenfor fødevarer. Men der er alternativer, og man kan med fornuft kigge lidt på den den Spanske producent FumarLo som netop nu har lanceret deres webside på Dansk, nemlig Billigejuice.dk. FumarLo, som er ejet af Danskere bosiddende på den Spanske sydkyst, producerer rygevæsker i en ekstrem høj kvalitet der klart ligger blandt toppen af e-juicer på markedet generelt. Alle produkter er producerede med godkendte Tyske farmaceutiske ingredienser, og konceptet bag FumarLo’s produkter af e-juicer er ganske simpelt at producere helt rene og ærlige kvalitets væsker til priser hvor alle kan være med uanset hvilket lande der sælges til. Hvilket vil sige der ganske enkelt produceres e-væsker hvor det for forbrugerne ikke længere kan betale sig at kigge efter de billige risikofyldte Kinesiske e-væsker.

Da FumarLo selv driver deres online salg, sælges produkterne således direkte fra producenten og til brugerne, og alle e-væskerne kan nu købes i Danmark til netop ekstremt gode priser, og uden nogen reel konkurrence da der ikke umiddelbart er nogle fordyrende mellemled på produktet. Alle varer sendes direkte fra et centralt EU lager hvilket sikrer forbrugeren lynhurtige og stabile forsendelser og leveringstider.

Alle FumarLo e-juice smagsvarianter bliver således fremstillet i egne laboratorier i San Pedro de Alcantare der er beliggende ca. 60 km. fra Malaga i det Sydlige Spanien.
Produktionen af Fumarlo’s e-væsker er konstant stigende, og e-væskerne eksporteres i dag til flere lande ud over Europa, hvor FumarLo høje kvalitet har opnået stor anerkendelse, specielt for den meget høje kvalitet og ensartethed, ligesom der konstant udvikles på forfinelse af alle produkter og på en konstant nyudvikling for at ramme den rette smag i de forskellige markeder. Total sortimentet a e-væsker fra FumarLo omfatter i dag mere end 100 unikke og spændende smagsvarianter. Dette store antal af smagsvarianter gør FumarLo til en af de absolut bredeste leverandør af e-juicer med cigaret og tobaks smag på markedet. Og da specielt tobakssmagen stadig er en af de mest efterspurgte e-juice smagsvarianter Men også de mange andre spændende smags variationer af FumarLo e-væsker så som forskellige spiritus, frugt, krydderrier og den altid populære Marihuana smag vinder større og større indpas hos den daglige e-ryger.

Billig E juice – et fornuftigt køb

Fumarlo er måske din nye e-væskeleverandør, og du bør måske tage et kig på sortimentet. Men uanset, så er det e-væsker som er kommet for at blive.

Som noget nyt har Fumarlo nu også den endnu mere økonomisk og efterspurgt flaskestørrelse på hele 100ml. (Nu 10ml. 30ml. & 100ml.) som gør dine indkøb indnu mere økonomiske.
BilligEjuice.dk Siger velkommen til E-juice til Danmarks bedste priser- HVER DAG