Få gratis 3 tilbud på energieffektivisering

Behov for energieffektivisering eller en energikonsulent? Så se her, hvordan man kan modtage 3 hurtige tilbud – gratis og nemt – på disse områder. På onlineportalen Boligtilstand.dk sender du din opgave ved at udfylde skemaet online på under fire minutter. Senest efter 48 timer modtager du 3 billige tilbud fra byggerådgivere eller energikonsulenter, som meget gerne vil løse din opgave og give et skarpt tilbud på den. Overvejer du at opføre en bygning på din nye grund eller foretage den helt gennemgribende restaurering af din bolig? Så har du brug for et professionelt byggetilsyn. Det kan være et stor mundfuld at styre et byggeprojekt, hvis du ikke har prøvet det tidligere. Der er en del områder man skal være ops på i byggeprojektet og ligeledes en del faldgruber. Vores tilknyttede samarbejdspartnere opdager alle de almindelige byggefejl, som hyppigst findes i et byggeprojekt eller en renovering. Der vil altid findes fejl men erfarne bygningskonsulenter opdager og påpeger dem i tide. Når en aftale om byggetilsyn indgås med en byggesagkyndig, besluttes det relevante antal byggetilsyn og hvornår i byggeprocessen disse tilsyn skal udføres. Der bliver ligeledes udformet en skriftlig aftale så der ikke fremkommer nogen former for misforståelser i løbet af byggeprojektet. Et byggetilsyn varer normalt omkring en times tid, hvor det udførte arbejde siden sidste syn checkes. Når byggetilsynet er afsluttet skrives en rapport med beskrivelse af de rapporterede fejl og denne rapport udleveres til den ansvarlige entreprenørvirksomhed. Således bliver entreprenøren informeret om de områder, som skal forbedres inden byggeprocessen kan fortsætte.

En reel energikonsulent kan hjælpe dig med at energioptimere dit hjem. I Danmark bruges næsten 43% af al energi til varme, ventilation, lys osv i ejendomme. Derfor er energioptimering af bygninger en vigtig parameter for at opnå statens mål for sænkningen af CO2-udledningen. Målet er, at energiforbruget skal reduceres med mindst 51% i allerede opført byggeri og 76% i nybyggeri før 2055. For at nå dette mål, skal der udføres en national grundig energieffektivisering i både eksisterende og nye egendomme. En kortlægning af en lang række ejendomme har vist, at det i gennemsnit er realistisk at spare 18% på elforbruget og 20% på varmen. Den største besparelse fås ved energieffektivisering af boligens ventilationsanlæg. En energikonsulent gennemgår din bolig fra kælder til kvist og leverer herefter en grundig rapport, der belyser de konkrete forslag til at energirenovere din bolig. Rapporten er direkte velegnet til at indhente hurtige tilbud fra energivirksomheder, som kan udføre ændringerne nemt og billigt. Energikonsulenten undersøger senere de lavede ændringer så du kan være helt sikker på, at det foretagne arbejde er korrekt lavet så at du kan få fortjenesten på det sænkede energiforbrug. Få 3 tilbud – gratis og let – udfyld skemaet online med det samme og få kontakt med en billig energikonsulent.