E-cigaretter: Alt du behøves vide om e-cigaretter

E-cigaretter: Alt du bør vide findes her

Denne artikel vil indeholde alle de ting, du har brug for at vide om e-cigaretter! Artiklen er god både for nybegyndere, erfarne dampere og til dig der overvejer, at benytte e-cigaretter til dit rygestop.

Hvad er en e-cigaret egentlig?

E-cigaretter, elektroniske cigaretter, dampcigaretter og el-cigaretter er i princippet det samme, blot forskellige betegnelser for en e-cigaret. Ordet e-cigaret er klart det mest brugte og udbredte, så det vil jeg råde dig til at kalde den.

En e-cigaret består af en række elementer, som tilsammen danner e-cigarettens helhed. E-cigaretten består af e-væske (også kaldet e-juice), et batteri og et varmelegeme.

Der findes flere forskellige varianter af e-cigaretter. En af de vigtigste ting, man bør være opmærksom på, er om e-cigaretten er med det åbne eller lukkede system.

Ved det åbne system skal man selv påfylde e-væsken, hvorimod man ved det lukkede system får et refill med påfyldt væske. Jeg vil anbefale e-cigaretter med det lukkede system til alle uanset erfaring med e-cigaretter, mens jeg kun vil anbefale e-cigaretter med det åbne system til erfarne dampere.

Hvad er fordelen ved e-cigaretter?

E-cigaretter har taget Danmark med storm, og jeg tør næsten sige, at e-cigaretter er det mest benyttede redskab til rygestop de senere år. Der er selvfølgelig en grund til, at over 150.000 danskere allerede har taget e-cigaretten i brug, og jeg vil her komme ind på nogle af dem.

  • E-cigaretter er et langt sundere alternativ sammenlignet med tobakscigaretter, da de ikke indeholder de over 4000 stoffer.
  • E-cigaretter er et langt billigere alternativ.
  • E-cigaretter lugter ikke af røg, men derimod den smag der er i dampen.
  • E-cigarettens damp misfarver ikke dine tænder
  • E-cigaretten fås med nikotin og du kan løbende trappe ned
  • E-cigaretten giver dig samme følelse af, at du ryger og inhalere.

Få et overblik over forhandlere af e-cigaretter i Danmark

Der findes flere hundrede forhandlere af e-cigaretter og e-væske i Danmark, hvilket gør det svært at få et overblik over dem alle sammen. Det vil vi hos Ecigaretshops.dk gerne hjælpe dig med! Vi har lavet en liste over de bedste e-cigaret forhandlere, samt lavet en top 3 over de forhandlere, vi mener er de bedste. Nummer ét på listen er xsmoke, som sælger e-cigaretter med det lukkede system.