Dit trægulv er levende

0

Trægulve er selv om det ikke står i skoven længere, et levende materiale og vil du sikre din bolig et ordentligt indeklima, da er et trægulv det sikre valg.

Vedligeholdelse af trægulv
Trægulv har minimal vedligeholdelse, og selvom det bliver slidt dagligt, da vil der gå mange år før det eventuelt skal slibes ned. For optimal vedligeholdelse, da vil det være en god ide, med en ugentlig gulvvask. Husk! inden at støvsuge gulvet så undgår du nemlig mange skrammer og dybe ridser. Er skaden sket, eller vil du have opfrisket det gamle gulv – da ringes der til et gulvservicefirma. Gulvservicefirmaet kender alle trægulve og deres behandling, men ikke nok med det, der er også penge at spare. Hvis du selv vælger at ordne gulvet, da vil det i mange tilfælde være en dyrere løsning, da slibepapiret er ret dyrt og produkterne er til en anden pris end hvad gulvfirmaerne kan få produkterne til. Tit vil der også være slibeskader til følge, så pas på med at gøre det selv.

Gulvafhøvling kontra Gulvafslibning
Gulvafhøvling udføres i de tilfælde hvor gulvslibning ikke er nok. Gulvservicefirmaerne har ekspertise og erfaring til at vurdere om det er det dit gulv behøver, ofte har ældre gulve brug for afhøvling og efterfølgende gulvafslibning, for at sikre et godt resultat. Forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling er, at gulvafslibningen foregår med sandpapir og glat samt klar til efterbehandling. Afhøvling foregår med knive, hvilket retter gulvet op og fjerner skævheder.

Vælg det rette Gulvservicefirma
Inden du eventuelt vælger et gulvservicefirma vil det være en idé at se firmaets hjemmeside og vælge et firma med erfaring. Det er sikre dig at det er håndværkere der er klar over hvad de har med at gøre. De kan også bedre rådgive dig i valg af gulvbehandlingen. De fleste firmaer giver dig gerne et tilbud.
Det kræver erfaring at lave et flot og holdbart gulv. Erfaring, som gulvservicefirmaer er i besiddelse af, og som de bruger hver dag i deres arbejde, når kunder søger professionel vejledning om bl.a. afhøvling af gulve. Gulvservicefirmaer kan sørge for afhøvling, afslibning og efterbehandling, som gør gulvet så flot som nyt. Inden firmaerne starter på opgaven vil der været en grundig dialog med dig som kunde, så forventninger ønsker og behov er afstemt.
Når arbejdet er påbegyndt, bliver de fleste færdige samme dag, så er dit gulv er igen klar til den daglige trafik.

Leave A Reply

Your email address will not be published.