Udnyt internationale leverandører med international transport

0

Flere og flere virksomheder vælger i dag internationale leverandører frem for danske leverandører. Grundene til at de internationale leverandører vælges på bekostning af de danske kan være mange, men ofte er de helt tunge argumenter at de internationale leverandører kan tilbyde produkter billigere end de danske alternativer eller at de internationale leverandører simpelthen tilbyder produkter, som slet ikke findes på det danske marked.

På grund af disse faktorer vælger mange med fordel en international leverandør. Der er dog også udfordringer ved at have internationale leverandører og her er den helt store udfordring afstanden. Hvis man selv er en jysk virksomhed, kan det være problematisk at have en sjællandsk leverandør, da ens varer så skal transporteres fra Sjælland til Jylland. Problemet bliver dog endnu større, hvis man i stedet for en sjællandsk leverandør har en leverandør i Tyskland, Italien eller endnu længere væk. Heldigvis er der hjælp at hente.

Der findes i Danmark nemlig en lang række virksomheder som arbejder professionelt med international transport og dagligt hjælper danske virksomheder, med at sende og modtage varer fra internationale leverandører.

En af disse virksomheder er den Aarhus baserede virksomhed Cargo 2000. Cargo 2000 har i mere end 15 år arbejdet professionelt med international transport, spedition, shipping og logistik i form af vejtransport, luftfragt, kurér og søfragt. På den måde har de gjort det nemt for danske virksomheder at kunne sende og modtage varer fra deres leverandører i Finland, Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland og Italien.

Husk derfor at hvis du overvejer at benytte dig af fordelene ved internationale leverandører, så kan virksomheder som Cargo 2000 med speciale i international transport gøre livet meget lettere for dig og din virksomhed.

Leave A Reply

Your email address will not be published.