IQ Cubes til Mandewekeend

0

Hvad er Mandeweekend?

Mandeweekend går kort sagt ud på, at vise frem og tilbyde mænd alt det vi mænd synes er fedt. Sportsvogne, gadgets, mandlige delikatesser og en masse nørdede ting – det bliver bare ikke bedre end det.
Mandeweekend regner med, at der kommer mellem 10.000-15.000 mennesker. Det er en hel del mennesker og derfor har Mandeweekend igen i år lejet sig ind i TAP1 i Carlsberg byen. Arrangementet er primært for mænd og mandlige sjæle, men hold dig ikke tilbage hvis du er kvinde, men du stadig synes at biler og fede gadgets er sagen – du er mere end velkommen.
I nutidens Danmark anklages de danske mænd for at blive mere og mere metrosexuelle og med god grund. I de fleste danske hjem er det efterhånden kvinden der har det sidste ord, efter at det i århundrede altid har været mandens opgave at guide og lede familien. Det er dette opgør, som Mandeweekend ønsker at balancere – for bare en weekend om året skal mænd have lov til at være mænd. Kigge på fede sportsvogne, som Audi R8, Ferrari, Lamborghini og mange flere, samt få lov til at slippe sit indre lege barn ud ved at lege med IQ Cubes eller andre fede gadgets. Det er det derfor, at vi har noget der hedder Mandeweekend, det er et sted hvor vi kan få lov til at være mænd – bare for en enkelt weekend.

Hvorfor er der IQ Cubes med til Mandeweekend?

Brainshop forhandler IQ Cubes, som primært henvender sig til nørdede sjæle. Her er det primært mænd der har denne nørdede side. Det er en af grundende til at vi er blive inviteret til Mandeweekend, for også at give den nørdede side mulighed for at udforme sig.
Brainshop har valgt at sige ja til invitationen, og deltager derfor i Mandeweekend 2015. Det er første gang at vi deltager, men vi har store forventninger til arrangementet, der både virker som en super god ide og et struktureret arangement. Det giver samtidigt os en mulighed for at vise vores super fede og lækre produkter frem til potentielle kunder – hvilket jo aldrig er en dårlig ide.

Vil der være konkurrencer til Mandeweekend 2015?

Vi hos Brainshop elsker konkurrencer, især konkurrencer med IQ Cubes, og derfor skal mænd og mandelige sjæle da heller ikke snydes for konkurrencer til Mandeweekend. Vi vil hen over weekenden kører flere konkurrencer i bl.a. hvem der hurtigst kan samle den traditionelle Rubiks Terning med en af vores lækre speedcubes, som mange sikkert kender fra barns ben. Desuden vil vi køre med tilbud hen over hele weekenden, så kom forbi vores stand til Mandeweekend og hør mere.

Ses vi?

Selvfølgelig ses vi til Mandeweekend! Hvem elsker ikke hurtige biler, smukke piger og seje gadgets, det bliver en herre fed weekend, så kom ned og kig forbi Brainshop.dk – vi giver gerne et bolsje eller to.
Mandeweekenden afholdes i TAP1 i weekenden d.03.10.15-04.10.15, kom og oplev din mandlige side!

Leave A Reply

Your email address will not be published.