Billig a-kasse

0

Vidste du, at der i blandt landets mange a-kasser (arbejdsløshedskasser) er meget stor forskel i den pris du som forbruger skal betale for at være medlem i en a-kasse, og være dækket ved evt. arbejdsløshed, selv om dækningen er helt den samme i alle a-kasser?

Betaler du for meget for dit a-kasse medlemskab?

En del af de ældre a-kasser er bundet op politisk og giver således støtte til forskellige politiske partier. Men der er også en lang række a-kasser der er politisk uafhængige – de såkaldte gule a-kasser. Her betales der ikke høje administrationsbidrag og støtte til politiske gøremål, og blandt andet derfor kan prisen for et medlemskab af en af disse akasser holdes i et fornuftigt leje.

Dækning ved arbejdsløshed

Selv om prisen på et medlemskab af en a-kasse kan variere meget fra a-kasse til a-kasse, så er den dækning du modtager ved evt. arbejdsløshed og de ydelser du modtager fra a-kassen fuldstændig de samme, ligegyldigt om du betaler op i mod 600 kr. for dit medlemskab eller er medlem af den billigste a-kasse og kun betaler 430 kr. for dit medlemskab.

Hvis du ønsker at se en prissammenligning på medlemskab af en a-kasse, så har akasse-priser.dk lavet en prissammenligning, således at du hurtigt kan danne dig et overblik over den enkelte a-kasses medlemstilbud og kan finde den billigste a-kasse der dækker netop dine behov. Alle priser i sammenligningen er for et fuldt dækkende a-kasse medlemskab.

A-kasse tilbud

Det er dog ikke kun prisen for et medlemskab af en a-kasse der varierer meget. Det gør ligeledes de tilbud den enkelte a-kasse har til deres medlemmer. Så hvis du søger mere en bare en billig a-kasse, så kan det godt betale sig at kigge lidt nærmere på den enkelte a-kasses tilbud, hvis der er en speciel service du efterspørger. (kurser, hjælp til at skrive ansøgninger, foredrag mv.)

Gratis A-kasse for studerende

De fleste a-kasser tilbyder desuden studerende et gratis medlemskab af deres a-kasse under studiet. På hjemmesiden akasse-priser.dk kan du læse om de nærmere regler for et  gratis studiemedlemskab af en a-kasse og finde en god og billig a-kasse både under og efter dit studie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.