Rejsevejledning til Australien

0

Australien er et smukt land, spækket med smuk natur, krid hvide strande, storby shopping og vandsport. Det er et perfekt rejsemålæ for både par, ældre og børnefamilier da landet er fyldt med oplevelser for alle aldre og interesser. Som i alle andre lande, er der naturligvis også nogle regler for turister i Australien som skal overholdes. Der er derfor en god idé at finde ud af hvad disse regler er, så du er sikret adgang til landet. Disse regler kan du læse mere om i denne rejsevejledning.

De rette dokumenter

Det vigtigste når du skal ind i Australien er at du har de rette dokumenter på plads. I Australien er det et krav at du har et visum før du rejser mod landet. Der er mange forskellige visums til Australien, det mest almindelige er dog et turist visum der kaldes eVisum. Dette giver dig 3 måneders adgang til landet så lange at du har en ren straffeattest naturligvis. Et visum sikre ikke at du kan komme ind i landet, da Australien forbeholder sig retten til at nægte dig adgang. Et visum giver dig dog langt størrer muligheder for at komme ind i landet. Du skal selfølgelig også have dit pas med, som du skal til alle andre lande.  Så husk endelig også dette.

Australien er en Ø

Da Australien er en Ø, har de også meget skarpe regler om hvad der må medbringes og tages med derfra. Sørg for ikke at have madvare eller andre organiske materialer med dig når du tager mod Australien da det ikke blot kan koste dig adgang til landet men ligeledes give en stor bøde. Er du i tvivl om hvad der må tages med, kan du altid kontakte Australiens ambasade eller deres told kontor. Det er også en god idé at få dokumenteret at du har fået lov at tage det med ind i landet.

Yderligere information

Skal du have andre ting med som eksempelvis husdyr eller medicin er der også skærpet regler for dette. Har du brug for medicin, skal du tage til din læge og få dokumentation på at du har brug for dette medicin med dig.

Skal du have husdyr med skal de igennem en række lægeundersøgelser og tests, dette skal du tale med din dyrelæge om og tjekke den præcise procedure på Australiens ambasade.

Leave A Reply

Your email address will not be published.