Tips til boligindretningen

Du kender også følelsen af at man bare mangler noget nyt i sit hjem? Ens boligindretning fremstår kedelig og støvet, og man trænger til et nyt pust, men har ikke lige pengene til at smide flere tusinde kroner efter det! Dette kender alt for mange, og man får aldrig gjort så meget ved den kedelige boligindretning, men der findes altså forskellige ting som kan øge indtrykket i din boligindretning markant!

Først og fremmest er det vigtigt at det er rent i dit hjem. Du skal ikke nødvendigvis køre en Feng Shui stil, men hvis du holder en ren linje, så øger det automatisk det positive indtryk af dit hjem. Rod vil ofte skabe en tendens til et mere dyster og klaustrofobisk indtryk. Så undgå for alt i verden en masse rod i boligindretningen.

Få noget lys ind i dit hjem!
Hvorfor lys? Det mørke hjørne er lige så hyggeligt tænker du måske. Det er hyggeligt, men giver et fladt indtryk, og dit hjem synes mindre end det egenligt er. Det kan nemt fremstå kedeligt, så få nu malet de vægge hvide eller få nogle lyse gardiner, eller hvad end der måtte være mere lyst end du allerede har i dit hjem.

Blomster!
Blomster blomster blomster! Det kan ikke siges nok gange – blomster giver en helt ny aroma. De skaber duft i hjemmet, og de nærmest lyser op, og påvirker hele boligindretningen. Hvis du har et par på kommoden, spisebordet og vindueskarmen, så bliver der helt automatisk en mere positiv stemning i hjemmet.

Små dekorative midler skaber en dejlig stemning i hjemmet, og giver dit indretning et positivt løft. Pyntepuder, lyse tæpper, en fed plakat, en wallsticker, ja mulighederne er mange, og kan fåes for en overkommelig pris de fleste steder. De ting som du har stående på bordet skal også være flotte. Og du skal ikke nødvendigvis købe den dyre Kähler vase, men snup noget billigt, men flot til prisen. Et forslag til dette kunne være denne lysestage fra Housedoctor.