Håndbold og styrketræning

0

Håndbold er en rigtig sjov og effektiv måde at dyrke motion på, og du kan kombinere håndbold med styrketræning for at få aktiveret musklerne endnu mere. Så får du både løbet i højt tempo og trænet musklerne samtidig.

De fleste amatør håndboldhold træner 1 til 2 gange om ugen, hvor der er kamp i weekenden. Ved siden kan du fx styrketræne 1 til 2 gange om ugen for at få trænet musklerne igennem. Der er rigtig mange der træner på denne måde, og det er en uhyrre effektiv form for motion. Håndbold er nemlig en hvor der bliver spurtet og spillet i højt tempo i korte intevaller, hoppet, kastet og tacklet en masse. Du bruger hele kroppen når du spiller håndbold samtidig med du har det sjovt med andre mennesker. Når styrketræner ved siden af får du brugt musklerne på en lidt anden måde, som også hjælper dig med at få et bedre helbred.

Et fullbody træningsprogram er et effektivt træningsprogram, hvor du træner hele kroppen på en gang få gange om ugen. Sådan et træningsprogram passer godt sammen med håndbold, hvor der bliver trænet et par gange om ugen. Du kan selvfølgelig også styrketræne som du vil, men du vil få langt bedre resultater med træningen hvis du følger et styrketræningsprogram.

Et fullbody træningsprogram ser sådan her ud:

10×3 squat

10×3 dødløft

10×3 bænkpres

10×3 bent over row

10×3 dips

10×3 skulderpres

10×3 biceps curl

10×3 triceps pulldown

Så kan du lave nogle mave øvelser ved siden af fullbody træningsprogrammet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.