Kan jeg få et boliglån med min baggrund i husleje?

0

Der er meget omkring betaling af husleje som mange mennesker der gerne vil købe et nyt hjem ikke forstår.

Først og fremmest er ens baggrund i husleje alt afgørende for at modtage godkendelse til et boliglån til deres nye hjem.

Et menneske vil ofte se på et nyt hus og spørge, “Kan jeg få et boliglån?” Ja de kan, hvis de kvalificerer sig til et boliglån. En del af kvalificeringen afhænger af hvordan de før i tiden har betalt deres husleje.

Hvis en persons kredit score er høj nok, så vil deres baggrund i husleje nok ikke være et problem. På den anden side, hvis en kredit score er marginal eller de ikke har nogen tidlige kredit historie, så bliver baggrunden i husleje vigtig.

Her er nogle do’s and don’ts vedrørende dine husleje betalinger:

– Betal aldrig udlejeren med kontanter, selv hvis de giver dig en kvittering. Håndskrevne kvitteringer bliver ikke accepteret når man ansøger om et boliglån.
– Betal altid din husleje til tiden.
– Hvis du betaler via postanvisning, så gem altid en kopi af kvitteringen.
– Behold mindst 24 måneders kvitteringer eller aflyste checks.

Hvis du udlejer fra et udlejningsfirma accepterer boliglån långivere som regel et brev som bekræfter huslejen eller en bekræftelse af udlejningsskemaet fra lejefirmaet, og i dette tilfælde behøver du ikke at gemme dine husleje kvitteringer. Men jeg foreslår at du gemmer kvitteringerne alligevel, i tilfælde af at du får brug for dem.

Det er aldrig en god idé at være forsinket når du betaler husleje. Långivere ser på dette og tænker, “Hvis de ikke engang kan betale huslejen til tiden, så kan de heller ikke tilbagebetale boliglånet til tiden.”

Jeg havde for nylig en ansøger som gav min postanvisning kvitteringer som viste hendes baggrund i husleje. Da jeg sorterede kvitteringernelagde jeg mærke til at det var nogle måneder hvor der var to kvitteringer. Da jeg spurgte ind til dette sagde hun at hun ikke havde penge nok til huslejen den første i måneden, når det skyldtes, så hun betalte det resterende beløb når hun fik løn igen senere i måneden.

Hvis huslejen skal betales den første i måneden og den ikke betales fuldt på det tidspunkt, så er den forsinket, selv hvis resten bliver betalt inden måneden er slut.

Hvis du står og mangler et boliglån med dårlig kredit, så er en fremragende og veldokumenteret baggrund i husleje yderst vigtigt.

Det er også muligt at stifte et rentefrit lån. Her skal man blot sende en sms eller udfylde en lille blanket, og så vil man være i stand til at kunne låne op til 5000 kr.

Leave A Reply

Your email address will not be published.