Job i en flytteforretning

0

Jeg har som så mange andre i Danmark gået rundt meget længe uden at kunne finde et job. Jeg har ikke tal på hvor mange ansøgninger jeg efterhånden har skrevet men jeg ved at jeg har fået afslag på dem alle sammen.

Det er ikke sjovt i længden at sove længe for så endelig at stå op for så ikke at lave noget som helst! Jeg tænkte at drømmejobbet som automekaniker nok ikke blev lige nu desværre så jeg måtte finde på noget nyt at lave. Men hvad skulle det være?

Tænk ud af boksen og find et arbejde 

Jeg kom til at tænke på at en af mine gamle bekendte på et tidspunkt havde arbejde i en stor flyttefirma i København i en kort periode hvor han ikke havde noget andet arbejde. Han havde den gang fortalt at de altid manglede folk da der altid var meget travlt! Folk flytter jo hele tiden hver dag året rundt. Så jeg tænkte det kunne da ikke skade at prøve og give dem et ring. Jeg fik fat i chefen og fortalte at min gamle bekendte havde fortalt mig om dem og at de næsten altid manglede nye flyttefolk. Og til mit store helt stod igen nu og manglede endnu flere flyttemænd til deres flytteforretning. Jeg blev ansat allerede i telefonen og fik at vide at jeg skulle møde næste dag kl. 07:00 på deres kontor.

Hvad kræver det at arbejde i en flytteforretning?

Næste dag mødte jeg op deres kontor inde midt i København. Jeg fik en kod kaffe og blev lynhurtigt sat ind i tingene. Chefen sagde det er vigtigt når du arbejder for os at du kan møde til tiden hver morgen. Alle kan have en sygedag men det der med hele tiden at komme 5 min. for sent holder ikke her! Du skal være forberedt på at skulle tage fat og kunne holde tungen lige i munden i stressede situationer. Hvis du kan klare dette skal du nok blive en god flyttemand. Jeg har nu været her i ca. 3 uger og jeg elsker det!

Leave A Reply

Your email address will not be published.