God idé

0

 

Har du nogensinde været på en af politiets cykelauktioner? Hvis du ikke ved hvad det er, så er den en slags auktion politiet holder med jævne mellemrum, hvor de sælger ud af alle de cykler, som de har fundet eller beslaglagt gennem tiden, og hvis ejermand heller ikke er blevet fundet. Jeg har tit tænkt på at tage på netop en cykelauktion, hvis jeg selv har fået min cykel stjålet (hvilket jeg har prøvet en hel masse gang gennem årene). Men det er altid endt med, at jeg i stedet har valgt at købe en ny cykel.  Men for nyligt har jeg hørt om et nyt fænomen nemlig en online bilauktion.  Det skal lige siges, at det altså ikke er det samme som en cykelauktion. For det første foregår den slet ikke hos politiet, og for det andet foregår den jo på nettet. Men ligegyldigt hvad, så synes jeg det er super smart. Jeg tænker at jeg vil prøve at sælge min bil på den der online bilauktion næste gang, jeg skal sælge bil og have en ny. På den måde sparer man jo også mellemledet i form af en eller andet udspekuleret brugtvogns forhandler, som stikker et kæmpe salær i lommen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.