Sjove facts om kaffe

0

Kaffe er nok den mest populære læskedrik, som drikkes verden over. Vi har samlet nogle af de sjoveste facts om kaffe, og vi vil love dig der er et par stykker, som kan få dig til, at grine.

Uanset om du bare drikker en kaffe latte i ny og næ, eller om du drikker 5 kopper om dagen, så vil du sikkert finde denne artikel sjov.

  • Folk i New York drikker syv gange så meget kaffe, som resten af verdenen. Det skyldes deres meget hektiske livsstil, og de altid er meget stresset. De sover derfor ikke særlig meget, og har derfor brug for kaffe til, at holde sig vågen på.

  • Du kan dø hvis du drikker 100 kopper kaffe, så du må heller holde på de 99 kopper. Men hvem kan også sidde stille, og drikke 100 kopper kaffe uden, at rejse sig? Vi vil i hvert fald gerne se det.

  • Kaffe med mælk stammer helt tilbage fra 1600 tallet, hvor det var en læge, som sagde det til folk. Han mente folk kunne få mere kalk i kroppen, og leve sundere, hvis de drak kaffe med mælk.

  • Den franske filosof, Voltaire, han drak 50 kopper kaffe på en dag. Nogle mener det var med til, at skabe hans unikke værker, hvilket vi godt kan få stå. Hvis man drikker for meget kaffe, kan man ende med, at se ting, som egentlig ikke er her.

  • I Italien er det en stor ære, at være barista. Mange mænd og kvinder er det typisk igennem hele deres liv, og gennemsnitsalderen på en barista i Italien er det dobbelte, som i USA – I USA er det typisk mænd og kvinder, som studere, som har et ekstra job på en kaffebar for, at tjene lidt ekstra penge.

Vi håber du synes om disse forskellige sjove facts om kaffe, og at du vil have dem i baghovedet, hvis du skal starte en samtale over en kop kaffe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.