Op ad bakke

0

Min mor er en af de der midaldrende damer, som bare er fuldstændig håbløs til elektronik og faktisk alt hvad det indebærer. Vi børn har i et par år forsøgt at opgradere hendes viden og evner, men det er åbenbart mere eller mindre umuligt at lære hende nye tricks.

Vi har for eksempel givet hende en iPod, så hun kan spille musik fra den, men siden hun fik den af os, og vi overførte musik til den, har hun ikke selv overført én eneste sang. Det er nu fem år siden, og hun hører stadig troligt det samme musik.

Vi har også overtalt hende til at få en bærbar computer, men det var vist ingen grund til, for den står bare på ”sin plads” oppe på hendes kontor, og bliver overhovedet ikke taget med rundt, da hun ”bedst kan lide”, at den er i stik. Ingen ved hvorfor.

Vi har også med hiv og sving fået hende til at få en digital tv boks, som hun fik til en rigtig god pris, men hver gang hun kommer til at slukke den, kan hun ikke finde ud af at tænde den igen.

Og så må vi børn jo komme hele vejen ud til hende, for at tænde den. Det er virkelig op ad bakke

Leave A Reply

Your email address will not be published.