Cykeludstyr du ikke kan leve uden

0

Hvis du cykler meget eller gerne vil i gang med det, så får du her et glimrende indlæg. Indlægget er ment som et inspirationsindlæg, hvilket vil sige, at du kan tage rådene til dig eller lade vær. Det er helt op til dig.

En fix cykelholder til bilen

Hvis du cykler meget, og dine børn måske også bruger meget tid på cyklen, så er det meget svært at leve uden en cykelholder. Hvis dine børn for eksempel cykler hjem til en kammerat og gerne vil hentes om aftenen, så er det helt perfekt med en cykelholder, hvor du lige kan smide barnets cykel op på stativet og ellers kører hjem ganske sikkert.

Hvis du endnu ikke har en cykelholder, så kan du med fordel læse den store købsguide om emnet her: http://findcykelholder.dk 

Kæderenser

Hvis du godt kan lide at have en clean og fin cykel, så er en kæderenser uundværlig. Kæderenseren renser kæden på en ganske effektiv måde, så alt skidt og snavs bliver renset væk.

Og en ren kæde giver alt andet lige en meget bedre og mere gnidningsfri køreoplevelse – og det er vi jo alle interesseret i, er vi ikke?

Multi-tool

Der findes en masse forskellige multi-tools på markedet. Og disse er helt fantastiske, hvis du gerne vil have det nødvendige værktøj med på din cykeltur uden, at det fylder særlig meget. Sådan et lille multi-tool kan med fordel sidde i saddeltasken.

Når først du har prøvet multi-tool’et et par gange, så har du meget svært ved at slippe det igen. For det er nemlig helt uundværligt, når du skal reparere eller justere noget på din cykel.

Cykelhjelmen er et must

Hvis du cykler meget, så er du forhåbentligt klar over vigtigheden af at bære en cykelhjelm. Som motionsrytter cykler du tit i en meget høj fart, hvorfor det er mere end vigtigt at have en hjelm på, da du ellers vil smadre hovedet fuldstændig, hvis du skulle være så uheldig at styrte.

Hvis du ikke er motionsrytter, men derimod cykler meget i byen og derfor er træt af at smadre frisuren pga. en hjelm, så findes der faktisk et glimrende alternativ. Alternativet bliver kaldt for en cykelairbag og minder mest af alt om et halstørklæde. Læs mere om det her: http://cykelskolen.dk/cykelairbag-en-ny-og-revolutionerende-cykelhjelm/

Leave A Reply

Your email address will not be published.