Billeasing er det sidste nye

Jeg står, og skal ud og købe en ny bil. Og jeg har derfor gjort mig en del overvejelser, til hvordan jeg skal erhverve mig en ny bil. Skal jeg købe en ny bil, en brugt bil eller skal jeg fortage mig en såkaldt billeasing? Det vil på traditionelt dansk sige, skal jeg lege en bil? Der er mange både gode og dårlige argumenter til de forskellige muligheder. Ved en billeasing behøver jeg for eksempel ikke at tænke over om jeg kan sælge min bil igen. Men jeg tror, at jeg og mange andre mænd deler mit synspunkt med, at der bare er et eller andet over at eje sin egen bil. Det billigste er jo helt klart at købe en brugt bil. Og hvis man er forholdsvis påpasselig, og laver et ordentligt research arbejde, inden at man fortager selve købet, så kan man faktisk gøre sig et fornuftigt køb. Men da det er min første bil, så er der sgu også et eller andet specielt over, at det er en helt ny bil, som man køber. Følelsen af at man er den første privatperson, som bruger bilen, må bare være noget helt specielt. De fleste mænd kender helt sikkert udtrykket ”duften af ny bil”. Og der er sikkert rigtig mange mænd, der føler, at de ikke er blevet rigtigt voksne, før at de har haft den oplevelse.