Hvilke teleselskaber dækker hvor?

0

Det kan godt være svært at gennemskue, hvilke teleselskaber der dækker hvor i Danmark, for i virkeligheden bruger mange af selskaberne de samme master. Flere mindre teleselskaber ejes nemlig af større selskaber, ligesom man for eksempel ser det med Telmore, som ejes af TDC, og derfor benytter Telmore-brugere også samme master som TDC-brugere. En nyhed inde for netværk er i 2013 det nye 4G netværk, som blandt andre Telenor har udbudt fra i starten af året. Andre mobilkunder må dog vente lidt endnu, men flere skulle få adgang til det i løbet af efteråret, blandt andre kunderne hos Bibob. Hvis du ikke helt ved, hvilke større selskaber, der dækker hvor, kan du se det på forskellige links på denne side, som jeg faldt over hos Ekstra Bladet: Ekstra Bladet – 4G hos Bibob og CBB må vente

De kunder, som allerede har fået 4G, nyder godt af et hurtigere og bedre netværk på deres smartphones, som jo efterhånden er blevet allemandseje – og ikke mindst allemands’ musthaves. Flere og flere danskere synes nemlig om at styre både deres kalender, mail og diverse sociale netværks direkte fra lommen – og hvordan kan det gøres nemmere end med smartphone?

Leave A Reply

Your email address will not be published.