Hvad efteråret bringer med sig

0

Tiden nærmer sig, hvor unge fra hele landet, kommer mod København med et frisk og åbent sind – de er klar til at starte deres studie, og de har glædet sig hele sommerferien, siden de fik deres flotte studenterhue på.

Med iveren og glæden ved at starte på universitet, følger der dog andre, mindre sjove ting med – boligsituation, økonomi der skal stemme og forældre som måske bor for langt væk til at sørge for aftensmad hver aften.

Der er dog råd for det hele. Bolig er det værste, her gælder det om at være aktiv på landets boligbaser og holde udkig – man skal være hurtigt, men så kan det godt lade sig gøre.

Studiejob som skal sikre økonomien er dog værre. Der er rift om dem, og som helt nystartet, er man ikke bedst stillet.

Der skal man dog blot væbne sig med tålmodighed og tage til takke med et mindre relevant studiejob. Fx kan man sælge holde øje med de job som er sæsonbetingede. Sælge is på havnen eller hjælpe til med at rydde sne. Man kan også være kreativ og lease en varevogn, som man så kan bruge til at hjælpe andre med at flytte – dette kan faktisk være en ganske favorabel forretning, da man kan tilbyde langt billigere priser end et flyttefirma.

Leave A Reply

Your email address will not be published.