Altro. Den Betroede Gulvspecialist.

0

I over 50 år har Altro været pioneren og innovatøren inden for sikre og hygiejniske gulv- og vægsystemer. Vi er et af de navne der nyder størst tillid i branchen. Vores sikkerhedsgulve er verdenskendte, og vores gennemprøvede produkter klarer sig godt på selv de mest krævende områder. Ud over at udvikle suveræne gulvprodukter tilbyder Altro også løsninger til vægge og døre og har et omfattende udvalg af tilbehør. Disse fuldender sortimentet af Altro NuvolaTM kvalitetsgummigulve, som fås i en lang række forskellige kvaliteter og farver. Altro NuvolaTM gulvene er fremstillet af vulkaniseret syntetisk gummi og er derfor sikre, solide og elastiske – hvilket gør dem ideelle til anvendelser med intensiv trafik og hård belastning. Sammen med specialløsningerne inden for sportsgulve gør dette Altro NuvolaTM til det rette valg på krævende områder som f.eks. skoler, hospitaler og offentlige bygninger.

Hvorfor gummigulve er helt rigtige løsning

Det gælder om at vælge de bedste produkter for at skabe et dynamisk område som er sikkert, holdbart og egnet til det ønskede formål. Dette er blot et par af grundene til, at gummi er det perfekte gulvmateriale. Gummi modstår næsten alt – f.eks. stød, skraben og cigaretgløder. Denne egenskab er med til at bevare dets udseende og forlænge dets levetid og sikrer dermed, at gummi er en ekstrem slidstærk gulvbelægning. Materialet er dog ikke kun slidstærkt, men også behageligt at gå på og giver en fremragende lydabsorption. Derfor er det perfekt til sportshaller, fritidscentre og andre belastende anvendelser, eller i miljøer hvor det udsættes for konstant fodtrafik som f.eks. skoler, biblioteker, kontorer og butikker. Altro Gummigulve er uigennemtrængelige og skridsikre, når de er tørre, og derfor er de i stand til at overholde hygiejne- og sikkerhedsstandarder, ligesom man lettere undgår ulykker, personskader og forsikringskrav. Altros slidstærke Altro NuvolaTM kvalitetssortiment afspejler alle de gode egenskaber ved gummigulve – plus et par ekstra kvaliteter oveni.

Altro NuvolaTM Stratus

Altro NuvolaTM Stratus er et elastisk gummigulv med pastiloverflade, særlig velegnet til indgangspartier,trapper, ramper og andre adgangsområder, der ofte anvendes i bygninger. Stratus fås i to tykkelser og kan derfor anvendes fleksibelt, både på steder med moderat belastning og i områder med intensiv trafik.

Leave A Reply

Your email address will not be published.