Min næste rejse

1

Det er ved at være rigtig længe siden, at jeg sidst har været ude og rejse.

Jeg plejer altid at rejse min. 4 gange om året og har gjort det så længe jeg kan huske. For 3 år siden begyndte jeg dog at studere og jeg synes det bliver sværere og sværere at komme af sted, da jeg enten har timer i skolen eller har for meget pensum jeg skal læse op på. Der er lige pludselig ikke så meget tid til at rejse, og det er rigtig ærgerligt. Jeg glæder mig rigtig meget til at være færdig med studiet, så jeg kan komme af sted igen! Jeg ved endnu ikke hvor min næste tur skal gå hen, da jeg har rejst rigtig mange forskellige steder hen.

Da jeg var lille og var ude og rejse med mine forældre, var det ofte de varme lande vi tog til og en charterrejse var altid at foretrække. Som jeg blev ældre, begyndte jeg dog mere at interessere mig for skiferier, da jeg fik en del veninder hvis familier dyrkede den sport. Senere i mit liv, lige efter jeg blev teenager, fik jeg så en kæreste. Han var halv grønlænder og havde meget af sin familie boede i Grønland. Af denne årsag, var jeg i Grønland flere gange og besøge hans familie, eller bare af sted med ham og nyde en lille uge i hinandens selskab. Jeg forelskede mig enormt meget i Grønland og har været af sted til denne destination lige siden, også selvom vi slog op for 5 år siden. En anden grund til, at jeg stadig tit vælger at tage til Grønland, er også på grund af de ofte meget favorable priser på fly til Grønland. Man kan altid regne med gode priser og flyselskaberne overholder altid flyvetiderne. Måske jeg skulle tage til Grønland igen, nu jeg er færdig med sommerens eksamener og har overstået min bachelor til Juni? Jeg overvejer ligefrem at tage ned og besøge min ekskærestes familie i Nuuk. Det er snart ved at være 5 år siden jeg har set dem..

1 Comment
  1. Greenland.com says

    Du kan finde god information på http://www.greenland.com/da også..

    Mvh
    Andreas

Leave A Reply

Your email address will not be published.