Er brevene ved at uddø?

0

Som tiden går og samfundet bliver mere og mere moderniseret, er der nogle ting som må lade livet. Bl.a. har telegrafen måtte lade livet, grammofonplader er ikke af megen værdi længere, og ja selv cd’er ligger og bliver støvede.

En af de ting som kæmper for at overleve, er brevene. De er oppe mod ny teknologi som e-mails, e-boks og andre papirløse alternativer, som er godt for miljøet, men knap så godt for nostalgien.

Der er dog stadig store virksomheder, som nærmest har et helt rum dedikeret til en frankeringsmaskine, hvor der ryger flere hundrede breve ud om ugen.

Der er noget særligt ved at modtage et brev med posten – gå og vente på at det kommer, tjekke postkassen jævnligt, for så efter et par dag at finde en konvolut med ens navn på, liggende i postkassen. Det er altså bare en bedre fornemmelse end at få en ny e-mail i indbakken.

Mon ikke vi vil holde fast lidt endnu…?

Der er mange som har det på den måde, og som værdsætter et rigtigt brev mere end en digital fil – Så mon ikke vi kan håbe på, at samfundet til sammen kan holde fast i brevene og bibeholde lidt af den krøllede hygge?

Leave A Reply

Your email address will not be published.