Hvilken vielsesring skal jeg finde til mit bryllup?

0

Min mand og jeg har længe snakket om at blive gift. Vi har været sammen siden gymnasiet og vores forhold har efterhånden 10 år på bagen. Lige siden vi mødte hinanden for første gang, har vi begge to vidst at det skulle være os for altid. Det kan muligvis lyde lidt som en kliche. Det skal dog ikke ændre på, at det lige præcis er sådan at fremtiden tegner sig. Vi er stadig meget forelskede og jeg bliver kun vildere og vildere med ham for hver dag der går. Så selvom mange af mine venner og veninder altid har sagt, at evig kærlighed er noget vås og at dem der snakker om kærlighed på denne måde fokuserer på klicheer, er jeg vel et godt eksempel på undtagelsen frem for eksemplet.

Jeg har altid haft det sådan at der vel ikke er hersker nogen tvivl om, at man har en fuld ud tiltro til at man er sammen for evigt, når man som par vælger at blive gift. Ellers er der vel ingen grund til at vælge at blive gift? ”Til døden jer skiller”.. Det er vel det der er pointen i det? At man giver hinanden et løfte om at blive sammen for evigt i medgang og modgang – og at kærligheden styrkes fordi man ved at det i tidspunktet hvor man bliver gift, ikke kan være anderledes!

Når det så er sagt, går jeg lige for tiden og tænker rigtig meget over, hvilken ring jeg allerhelst vil forevige min og Jens’ kærlighed med? Jeg har altid haft en stor fascination for Argyle diamanter. De er simpelthen så smukke og unikke. Overordnet set, har jeg altid vist at jeg godt kunne tænke mig vielsesringe med lyserøde diamanter. Det kræver selvfølgelig at man sørger for at spare lidt op, så der er penge til det. Men eftersom vi i vores 10 år lange forhold, altid har vist at vi vil giftes, er vielsesringen selvfølgelig noget min mand har sparet op til gennem årerne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.