Frihed til at tænke

Der er noget dejligt ved at tage en weekend tur på landet. Når man bor i København og mærker storbyens puld hver eneste dag, kan der komme et tidspunkt hvor man har behov for at koble fra.

Der er altid noget at lave i byen, og man kan hurtigt blive revet med og fylde sine dage op med sjove ting. Derfor kan det være tiltrængt at trække stikket ud et par dage, selvom det kan virke svært, når man er vant til at alting går hurtigt omkring en.

 

En af de gode ting ved at tage ud på landet i et lille sommerhus fx, er at der sjældent er internet eller telefonforbindelse. Så må Bibob lige undvære en kunde et par dage.

Det kan være hårdt pludselig ikke at være i stand til at tjekke sine mails eller facebook, eller bare generelt at kunne tale med sine venner – man har lidt en fornemmelse af at man går glip af hele verden på de dage.

Men når man så lige har vænnet sig til tanken, og kroppen er blevet afvænnet sin trang til at kigge på mobilen, så er det en hel befrielse. Pludselig kan man tænke mere sammenhængende, og bliver ikke konstant afbrudt i sin tankestrøm af en dårlig vane. Langsomt får vi brudt vores dårlige vaner, hvilket ville være tæt på umuligt i byen – der er bare for mange ting, som kræver vores opmærksomhed.