Var det noget med et benzin kort?

Der er måske flere mennesker, der spørger sig selv om, hvad de skal med et benzin kort, nu når de har et dankort, og måske er fordelene heller ikke så tydeligt, som de burde være. Du betaler nemlig på samme måde, som med et dankort – så hvad er forskellen? Mange kunder har erhvervet sig et benzin kort, da de synes, at det er smart, at man kan samle alle transportudgifter på én og samme konto. På denne måde behøver du ikke at lave et separat dokument over jeres benzinforbrug i familien, eller i firmaet for den sags skyld, du kan bare se det hele online. Det gode og funktionelle ved, at det er online, er ligeledes, at du altid kan komme til dine data og dermed få et overblik over, hvor meget benzin I har brugt den senere måned, eller måske i år.

Alt denne service, tænker du måske så, koster den ikke noget? Ganske enkelt: nej, det koster ikke en krone. Du kan nemt, hurtigt og gratis bestille kort til din husstand ved blot at angive nogle få oplysninger om jeres forbrug, betaling samt nogle personlige oplysninger, og kortet vil være på vej til jer.